Monday, December 22, 2008

First Day in New Sem..

Day:

PTPTN dah masuk..jadi orang kaya sekejap..hehe

jam 8 am, aku dan Cham dah berada di lab tuk jaga En.Rahim exercise..then, kul 10 am ada En.Ali n En.Suazizi lak datang exercise..En.Rahim bawak cd aerobic Indon tadi..haha..lawak tapi best gak lah bila tengok..tengok sikit2 je..

1 kelas je arinie, Sport Management dan diajar oleh Dr.Hairul..honestly, aku tak paham sangat lah apa yang diajar tadi..ntah banyak sangat management apa ntah..so aku rasa subjek nie maybe susah sikitlah sebab aku memang tak suka management..huhu..tuk subjek nie nanti, akan diadakan trip..hohoho..ke mana??akan dibincangkan bersama 12 org yg lain..

suasana dalam kelas tak seperti dulu..-(

got souvenir from Azma from her trip to Japan..thanks Azma!!!.1 day, aku akan ke sana gak..-)

NiGht:

out tuk makan Chim Chum bersama Syam, Cham, Mehrul and her cousin..banyak gler kami makan dan pas makan aku terus rasa ngantok..

balik je siap2 dan terus tidur..zzzzzzzzz....

4 comments:

Cik Eja Ishak said...

ko nie mesti terer gila aerobik kan..patut la semakin jelitawan!

SiQaH said...

aerobic indon..hahahaha
xla wei..aku br nak stat join aerobic mg nie..insyallah..hehe
aku mmg jelitawan lah..ko br tahu ke??haha..
nak sgt ambk..:D

chezzem said...

waaa... x sabar nak tengok keakraban dengan kawan2 lama. hahahaha! ingatkan dr. yusof yg ajar? tak? amboi ptptn.. jpa miskin sangat nih. aiseyh, terlepas lagi chim chum. dah lah last sem dalam sejarah aku langsung tak mkn chim chum :(

SiQaH said...

yes..keakraban..sgt akrab..haha..dr.yusoff x ajar pun..mr.erie zuraidee adalah..hehe..pastikan jpa kau masuk be4 ptptn kiteorg habis ye..sebab leh g makan lagi..ganti last sem x g kan..-)