Monday, January 5, 2009

2009 MenJeLma...

tahun 2009 datang pula..so tinggalkan lah 2008 & apa sahaja yang berlaku pd tahun berikut..yang manis dikenang, yang pahit dibuang..oppss bukan buang..simpan jadikan sempadan dan pengajaran pada masa akan datang..at least perkara yang tak best tak kan berulang lagi kan..tahun nie aku akan tamat studi..yeay!!!aku tak bercadang tuk sambung Master pada masa terdekat nie..aku nak kerja dulu, timba pengalaman..then, aku fikirkan pasal sambung Master..

Azam aku tuk tahun 2009 nie:..:)


1- Study smart & hard to get excellent results in this last sem..

2- Be a good person to my family, friends, & everyone around me..

3- Be a good girlfriend to Mohd Aliffriwan bin Manja..jangan nakal2, gaduh2..:)

4- Please try change perangai buruk aku..huhu..relax, jgn cpt gelabah, naik darah, & sebagainya terutama bila aku PMS-ing (kang betul2 aku rasa nak kill some1 lak..kau lah orang pertama Shaleen..haha)

5- EXERCISE!!!EXERCISE!!EXERCISE!!!at least 3 days/week and 30 min/session..exercise at any age still have benefits tau..so start lah skrg..:)

6-KERJA!!!KERJA!!KERJA!!!..if can nak lah kerja yg related dgn sports..but tak pun xpela..yang penting aku ada kerja...bukan senang nak dapat kerja zaman skrg nie..huhu.tapi kalau cari jumpa aje kan..

7- Saving money...(aku nak kahwin..haha)

8- Start bayar pinjaman PTPTN..:(..(napelah dulu aku tak blaja rajin2..tak yahlah kena bayar balik..huhu)

EDIT: lupa lak..:)..9- mempunyai lesen kereta & motor..1st, hilangkan fobia aku nak drive lah..huhu


5 comments:

bluefrog© said...

wawawa... bestnye nak kawen..... eeeeeeeeeeee...~~~~~~~`





Word Verification - glenan

KDEE said...

hehehe.gud luck cik siqah!

SiQaH said...

Kdee: thanks tuk gud luck tue..:P

Bluefrog: planning je dulu..hehe

chezzem said...

ooooo... aku tawu nape ko nak bunuh aku. so pasni kau yg akan ganti aku joget. kan? kan? hahaha!

SiQaH said...

eh mane kau tahu nie??hahaha
xde maknanya aku nak ganti kau..
mane leh lawan cikgu beb..hehe
cikgu tetap the 1st punya ma..:P