Saturday, January 17, 2009

BOYCOTT ISRAEL!!!!

List of products yg aku kena JANGAN beli lagi!!!!

1 - McD (tak leh mkn McD lagi..huhu)
2 - Johnson & Johnson (bedak & shower gel)

3 - Nestle (milo, nescafe) aku nak minum air ape pasnie??

4 - L'Oreal (syampu!!..nak pakai syampu ape??)

5 - KFC

6 - NOKIA (tak beli nset nokia lah..yg skrg x kan aku gadaikan)

7 - Maggi


ok..rasa tue jela..nasib baiklah mostly products semua mahal2..tak mampu pun nak beli..

2 comments:

myhedwig~ said...

hehe try la jenama Malaysia mcm power root ke?? huhu tp xtau best ke x... ada satu minuman mcm milo, tp yg malaysia punya... tp aku xtau nama die.. hihi

SiQaH said...

ape namanye azma??
recommend x cukup lengkap lah..hehe
aku cdg nk minum horlicks..tp dieorg kate vico pun sedap..tp pastinya yg ade 3in1 je aku beli..hehe