Monday, January 19, 2009

SKYPE (OnLine)


YM bengong!!!asyik terputus je..if Skype on9 je lak..sesiapa yg Buzz aku tapi aku tak reply tue, jgn marah merajuk ke eh..aku bukan tak nak layan, tak nak chat, cuma msg hangpa semua tak dapat kat aku pun..sgt payah nak on9 YM walaupun tenet ok je..kesimpulannya, INSTALL SKYPE!!!..

All Pn.Vina's classes has been cancelled this week..so no class for 2 subjects, Adapted Physical Activity & Therapeutic Exercise..katanya Pn.Vina kena sengat by a 'serangga' (don't know what it is) & sebab tue Pn.Vina sakit sampai skrg..dari minggu lepas tau..Get Well sOOn Pn.Vina..(yeay!!takde kelas tapi jenuhlah nak ganti nanti..hehe)

Tiket bas telah berada di dalam dompetku..aku akan balik ke Kuantan pada 21hb Jan nie sehingga 31hb Jan..tiket 22hb Jan habislah wei..selama seminggu aku hanya berada di Kuantan..tak balik Subang pun sebab maybe my parents pun turun Kuantan gak & nanti bulan 5 hbs studi aku akan balik Subang selamanya..so tak kisahlah..-)

I still searching for Hiro's song (from Koizora drama) but didn't found until now..actually i have found the link but block la lak..biasalah wireless USM..semua nak di block nya..& what makes my searching so hard is i don't know the title & singer for that song..huhu

4 comments:

firdheder said...

hi.. singgah sekejap...
jgn lupa singgah sekejap di blog sy..


http://firdausheder.blogspot.com

SiQaH said...

thanks singgah di cnie..
awk mmg suka ambk gambar ek??
penuh gmbr je blog..-)

bluefrog© said...

eh.. pakai pidgin.. klu tak silap.. opensource IM.. boleh pakai acc yahoo , gmail, icq dan mcm2 lagi la..

patut la buzz tak layan.. eheeee...


*mcm ler ade ym nye... eheh





Word Verification : enint

SiQaH said...

pidgin??ape tue?x pnh dgr pun..

baru nak tanye awk ada add saye kat ym list ke?cam xde je..
tapi rupa2nya mmg xde..
tertipu jap.:D