Wednesday, January 7, 2009

TAG

1st tag by Shaleen..nanye kan, aku dah lama tahu tapi aku buat bodoh je..sbb aku ingatkan dia kena ckp dgn aku..rupanya paham sendiri..haha..manelah aku tahu..:D..so here we go!!!

Do you think you are hot?
aku suka makan KFC Hot & Spicy..hot ke tue?hehe

Upload a favourite picture of you:


Why do you like that picture?
coz aku tak kan pakai yukata lagi pasnie..

When was the last time you ate pizza?
2hb Januari 2009 with Aliff..:)

The last song you listen to?
Bukan Superstar - Project Pop..aku duk ulang lagu nie je skrg..hehe

What name you prefer beside yours?
NURULSIQAH..haha..tue nama terbaik tuk diriku..

People to tag:
- Hasra
- Said
- Hafiza
- BlueFrog
- AzizulHasni

Who is number one?
my schoolmate since darjah 6..dia anti dgn aku masa darjah 6 dulu..sebab apa??tanya Cikgu Razak..hehe..last2 kawan gak..:)

Number three is having relationship?
yup..& she's happy with him..aku doakan kekal sbb rasanya tue cinta pertama kot..eh yeke Fiza??

Say something about number five:
cyclist yg aku minat..haha..saje je letak dlm list..kihkih

How about number four?
one of the blogger..

And who is number two?
my schoolmate gak & dah jd org popular skrg, macam2 keje dia wat & now jadi cikgu ganti kat SMSM (sklh kami ler..hehe)

3 comments:

epul said...

nape xbtau ko ada blog?? huh!. tag lagi?? aduh,,

SiQaH said...

seganlah nak ckp..huahuah..
now ko dah tahu kan..
so sila jwb 2 tag drpd aku...hehe

bluefrog© said...

huh... dah jawab dah tag ni... penaaaaaat...





Word Verification : merzorim