Sunday, February 1, 2009

Mar's Wedding

24hb January 2009..tarikh itu telah berlangsungnya perkahwinan my schoolmate, Mar..Mar telah selamat dinikahkan dgn lelaki yg bernama Ahmad...aku hanya g tuk persandingan yg diadakan di Dewan Marsak, Kuantan bersama Along & Haikal..sesampai je di Dewan Marsak, aku terus ke bilik mekap Mar..tema persandingan Mar adalah warna ungu..so aku pun berpakaian warna Ungu lah..ikut tema org kata..hehe..Jam 3 ptg, pengantin keluar tuk mulakan perarakan & persandingan..Mar sgt cantik pd hari tue..Along pun puji tau..naik seri..:)
Kawan2 yg dtg pada kenduri Mar adalah Khairiyah, Fatehah, Tajju, Hatta, Amar, Ayie, & sorang yg aku tak bape kenal + Said & Hasra sebagai pengapit mempelai..

betullah tekaan Hasra..memang Mar yg kahwin dulu..who's next??tunggulah ye..:P

kami bersama Raja Sehari

Freestyle...
Khairiyah, Said, Ahmad (suami Mar), Mar, Amar, Ayie, Aku, Hasra, Fatehah
(Tajju, Hatta, & sorng lagi takde dlm gambar..mereka sudah pulang)

seronok berjumpa dgn kawan2 lama walaupun just sekejap je bersama..-)
lama gler tak jumpa dieorg..

To Mar & Ahmad..
Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

8 comments:

epul_said said...

ish..ucapan tuk aku xde?

SiQaH said...

perlu ke ucapan tuk ko??hehe
nah lah ambk ucapan nie..
Moga Kau Cepat Kahwin..haha
kot2la tempias Mar dpat kat ko kan..:D

chezzem said...

asal aku rase said tue macam taste mehru ek? hehe

SiQaH said...

adelah ckit2 kot..:D
adakah patut aku kenalkan??haha
lebih2 lak rasanye..kihkih

sratomey said...

weh, pas neh turn ko plak. kalu btul la tilikan aku. aku tak mo langkah bendul ko. huk3.

SiQaH said...

if aku, kau tunggulah lebih kurang 4 tahun lagi..haha.
ktorg dah siap pilih date kahwin tau..hehe
amin..

Cik Eja Ishak said...

siqah..tak dapat pun jumpa ko
sedeh kan..aku gi kenduri belah lelaki..tak sempat masa majlis mar tuh..huhuh..

lagi satu taq yang ko bagi kat aku tuh..gue ngak ader masa nak buat..huhuuh...


siqah,,,que tunggu lor kawin dulu ya...hehehe..
apalagi..persiapkan diri anda..kalu tak tahu...tanya lar mar..hehehe

neway, semoga ko sntiasa berbahagia

SiQaH said...

mmg sedih pun..aku ingtkan ko dtg..tunggu2 xdtg gak..
rupenya ko g kenduri laki ek..
ntah bila lagi kita nak ketemu ramai2 kan?

weiii..korang nie sepakat ke nak aku kahwin dulu..masa kenduri mar pun soklan tue ditanya pd aku tau..huhu

ko tunggu jela kad dr aku ye..setelah sume settle, akan sampailah seru nya..haha

aku pun doakan ko berbahagia dgn ur chenta..-)