Sunday, February 1, 2009


I'm back into my boring & berhabuk room at USM..
sejak menjejakkan kaki ke dalam bus semalam, terus aku rasa bosan sgt..
nak tinggalkan my family especially Haikal, bosannya lah..
nikmatnya if hidup kita nie penuh dgn cuti je kan..
tapi takde maknanya...mana ada orang hidup penuh dgn cutikan..
nie adalah last time aku balik ke rumah & kembali ke USM..
next time aku balik nanti, aku terus balik & tak kembali ke USM dah..
maybe kembali lain tahun kot..:P

2 comments:

RazaliAfa123 said...

Nice blog....

Janganlah bosan2...cuba yang ini
pasti meletup nanti :

Sila ke laman web saya :

http://www.duitmudah.com/?id=RazaliAfa123

SiQaH said...

thanks..
x boleh open the link lah..
block..
nantilah sy try bkk ye..