Thursday, March 5, 2009

Aku sgt malas skrg..
Sangat malas..
Kenapalah sindrom nie dtg di saat aku sgt harus tidak membuang masa..
Selasa & Rabu depan ada CA tapi 1 apa pun aku tak baca lagi..
Bukan aku tak riso nak CA cuma aku serabut fikirkan hal lain..
Dissertation pun masih 'on the way' lagi + supervisor pun jauh..
Malam nie, aku kena tumpukan pada blaja..blaja..byk nota yg kena baca & aku pun tak sure if aku dapat habiskan baca @ x..tapi cubalah habiskan gak..
Chiayok!!!

2 comments:

myhedwig~ said...

hehe... sama la aku pon... kemalasan melanda.. nak wat cane??

huhu... gudluck siqah!
gudluck kat aku gak..huhu

SiQaH said...

buat pandai jela :D
Gud Luck Azma!!!
sama2lah kita berusaha:)