Tuesday, June 9, 2009

Car Driver Licence

Metro Driving Academy

Yeah. I'm taking a car driver licence now!!!
Ayah sponsor. Hehe.
Tawaran jangan ditolak okay.
Dulu aku dah tolak sekali (when I'm in 2nd year) then kali ni pastikan tawaran diterima.
If tak tolak dulu, since 2nd year aku dah ada lesen kereta.
Rugi2..


Got a note book, a questions book, and a CD..

Baru je lepas mendaftar tadi & dah ambik kursus selama 6 jam itu.
Nasib baik 'cikgu' nya best. Tak terasa 6 jam (tapi aku still orang yang paling kerap tengok jam kot. Hehe)
Lepas ambik kursus tu, aku tak sabar nak bawak kereta even 1 apa pun aku tak tahu :p
First thing, lepas ujian dulu okay.
I will take the test on next Tuesday kot (along with my adik2. Haha. Since aku yang paling tua kan antara kami b'4 :p)
Hope aku akan lulus semua ujian yang ada :)

4 comments:

teruterubuzu said...

chaiyok2 siqah..
mesti boleh buat..yakinkan diri n tabahkan hati..
hahaha ( nak ketawa dulu) ermm masa hari tu emei ambil lesen dulu hari2 balik nangis sebab selalu tak boleh buat time naik bukit..balik umah tension..sampai repeatlah 2 kali..

SiQaH said...

naik bukit n parking lah yg paling siqah takut nanye.
tp x sbr gak nak pgg stereng nie..hehe
repeat naik bukit ke emei?takutnya dgr..huhu
last2 bolehlah kan.
siqah pun kena byk cuba ni..hehe

thanks emei..
siqah akan lakukan yg terbaik
waa dah macam final exam ni :p

teruterubuzu said...

hahaha..
bukan naik bukit jer yang repeat 2 kali malah kesemuanya..jeng3..
bukit,parking, 3 penjuru n jalanraya..
tapi siqah boleh buatnya , percayalah..

SiQaH said...

oo yeke?hehe.
siqah ni knowledge driving mmg totally zero ni.huhu
hope leh buat lah :)
thanks emei.
nanti tgk bape kali siqah buat..hehe