Friday, June 19, 2009

Sweet Song!!!


video

Again..
This song is soooo cute, adorable, and sweet :D
Dan I like the video too..
Yang menarik dalam video ini ialah they're using not-perfect couple. Well, perfect couple yang aku maksudkan mestilah yang cantik dan kacak.
Biasa music video, even novel pun mesti guna orang yang perfect je.
Orang yang "tak perfect" tu ada perasaan gak tau.
So include them too..

Plus..ehem..TOM handsome!!! hehe

p/s: I heard this song before (aku telah download Plain White T's album sejak dengar lagu Hey There Dellilah) dan memang suka lah lagu ni. Then, bila I heard this song again in Prom Night, terus aku teringat balik lagu ni dan melekat habislah :p

Other sweet, romantic song by this band is Write You A Song (also include in Every Second Counts album) and 1234 (Big Bad World album)..

No comments: