Monday, July 20, 2009

Selamat Hari Lahir

HAPPY 23rd BIRTHDAY BAHAR!!!
Si tinggi lampai :p

1-Moga sentiasa happy bersama family, si dia, rakan2..
2-Belajar rajin2. I know the subjects are a little bit difficult but i also know u can make it.
3-Janji untuk belanja aku pizza masih belum ditunaikan. Aku akan tuntut Bahar!! Ko tahu aku camne kan? Hehe
4-Thanks sebab sedia bersama aku yang macam2 ni :p Kau memang sabar :)

8 comments:

teruterubuzu said...

bahari..?
macam pernah ku kenal jer..
aka..baha kan..?

SiQaH said...

haah bahar..
bukan bahari..hehe
mesti kenalkan..
1 sklh ni, lain kelas je :p

teruterubuzu said...

a"ah..
kenal..
dia kat mana sekarang..
yushairah kerja kat sini (putrajaya) kat jab Perdana Menteri..

SiQaH said...

dia kat ktn..
yushairah pegawas sklh tu ke?
kat sana gak upenya..

teruterubuzu said...

a"ah..
yamh kawan rapat dengan shuhada pengawas jugak..

SiQaH said...

yus ada frenster, facebook, @ blog x?
lama dh x dgr kabo dia.
ntah dia ingat lg ke kat siqah..

teruterubuzu said...

tak tahulah..kenal tak hidayah yang kerja kecil2 tu..dia pun tinggal sini..suami dia kerja kat sini..ada seiorang anak..
dia ada number phone yus..semalam jumpa dia kat alamanda..dia cite kat emei..nnati emei mintak kat dia..

SiQaH said...

hidayah?
x bape ingat dia lah.
tgk muka ingat kot.
xpelah.try mtk ye.sj nak berhubung dgn kwn sklh blk :)