Wednesday, July 1, 2009

Tiba2 Terasa Rindu


Rindu pada kehidupan sebagai seorang pelajar di USM.
Rindu kat geng masak2..
Rindu nak pergi ke sports sc lab mostly everyday.
Rindu nak jumpa Dr.Mat yang selalu nampak serabut. Maaf Dr.Mat. Hehe.
Rindu nak tengok Adot dan En.Fezi, Adot dan Dr.Mat bertekak. Hehe.
Rindu nak keluar jalan2.
Rindu nak perform as syndrome down again :p
Rindu nak belajar balik.
Rindu pada masa2 lalu di sana.
Rindu nak berada dalam bilik DM3/161 (blok paling kerap tiada elektrik dan air berbanding dengan blok lain). Tapi aku still suka!! Sebab single room :)
Rindu nak menari. Huhu

Pendek kata, I miss everything there.

Perasaan ini datang selepas Adot call kata mereka ada di sports sc lab bersama En.Hafezi. Nak join gak!!

p/s: Adot, Ain, dan Syam!! Congrats ambik master. Do your best okay. Buat research dan belajar molek2 des. Hias rumah lawa2. Nanti aku dan Cham datang check :) Jumpa nanti masa sport conference!!

p/s/s: Bila belajar, tak habis2 bertanya2 bila nak habis belajar. Bila dah habis belajar, bertanya2 bila nak start belajar lagi. Apa nak jadi??

5 comments:

Anonymous said...

betul2...memnag sangt merindui zaman belajar di u..hehe dan betul2...bila dah hbs belajar rasa nak cntinue master lak..hehe

suraya

SiQaH said...

betul3..hehe
bila tgk kawan2 sambung master, rasa rugi lak tak sambung.
tp xpelah.rezeki lain dulu kot :)

Anonymous said...

From syam, ain n adot

Siqah n cham dtg la cepat..
xsabar nak korang tgk umah kuning kteorg ni
n ade mcm2 cite nak cite ni...biase la gosip2 hahahaha.

ai@reel said...

letaklah followers nanti saya boleh addkan

SiQaH said...

syam, ain, adot:

14hb kami dtg ye..gosip 4 hari. :)

ai@reel:

dah letak pun :)