Saturday, August 1, 2009

ODT

Hari ini, aku pergi ke kenduri arwah di rumah Pak Cik bertempat di Pinggiran Batu Caves. Dan for the first time, aku drive :) Now, aku On Drive Training oleh ayah ku. Belajar ambik lesen guna Kancil, now bukan bawak Kancil, so kena ODT dulu lah. Ayah aku tak berani bagi aku bawak kereta sorang2 dulu. Biar mahir baru boleh bawak alone. Bilakah perkara itu akan berlaku? *think*

Happy sangat bila dapat drive. Memang aku gler stereng skrg. Hehe. Mula2 tu takut gak, dahlah banyak kereta then jalan jam lak tu sebab jalan banyak ditutup hari ini, tapi bila lama2 seronok. Bila pulang tadi, dah yakinlah drive :) Mula nak tekan minyak je. Hehe

Okay. I know I make a big deal about driving. So?? Terimalah. Aku budak baru belajar. Happy terlebih2 sikit :p

Tak sabar nak tunggu minggu depan :)

2 comments:

ai@reel said...

berhati2 .

kunci utama jgn mengantuk,focus masa drive.insyallah tiada ap perkara x baik akan berlaku.

SiQaH said...

baik ai@reel..
akan diingat pesananmu itu :)
td takut gak dgn driver lain..maklumlah bdk baru ;)