Tuesday, September 15, 2009

Award & Tag

Award dan tag drp MissXyanne :)


Pertama, kena letak 5 fakta menarik tentang pemberi award
*cantik
*bakal doktor
*happy
*seorang yg suka sibuk. Hehe
*still x nak bgth nama sebenar dia (aku rasa nama sebenar dia sama cam nama slh seorang penyanyi :p)


Next, kena nyatakan 10 fakta diri sendiri
*suka makan
*suka nescafe & teh tarik
*sensitive
*cepat mengalir air mata
*mudah rasa bosan
*suka main farm kat FB
*pendiam (kadang2)
*termenung
*mengelamun
*apa2 jela


Beri award ini kepada 10 orang dan describe mereka:
Sempena bulan mulia ini, aku nak bagi award ni pada semua FOLLOWER TERSAYANG.
Pada yg terbaca post ni, nak ambik pun boleh jugak..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jawab jela soalan byk2 ni :)

Do you like pudding? *Suka puding jagung

Do you have a bf/gf? *Ada :)

How many times did you curse in the last 30 minutes? *Takde pun

Who's the last person you talked to? *Aliff

Do you have any nicknames? *Ayu (Along je yg masih panggil aku dgn nama itu)

How old are you? *Tahun ni 23

Have you ever skipped a class? *Mestilah beb. Takut jugak ponteng tapi seronok jugak. Hehe

How long is your hair? *Paras bahu

What is the name of the last song you heard? *Satu hari di hari raya - M.Nasir

What colors your eyes? *Hitam

Have you tried sushi? *Tak pernah & teringin nak try :)

Wat singer do you hate? *Takde

Wat day is it? *Selasa lah. G tgk kalendar p..

Are you multi-tasking? *Emm kadang2. Tapi yang penting masa belajar aku tak boleh multi-tasking ni. Belajar pun tak boleh dengar radio. Huhu

Do you have plans today? *Ada, plan m'habiskan baca novel yg aku cilok kat kampung :)

Are you hungry? *Ohhh tidak :)

What does Muy mean? *Ntah

How do you feel? *Macam2..

Have you heard of chuck norris? *Chuck @ Gossip Girl je pnh aku dgr..

Do you play sports? *Tidak

Have you ever been to disney world? *Aduh soalan ni, tak lah wei. Malaysia pun tak habis pusing lagi..

Six person u wanna tag?
Sesiapa yang mahu ambiklah :)



6 comments:

Ms.Independant said...

Wah! Dpt award!
Nanti frh wat ye...

^_^

Cutiesifa said...

okay..
buat ye :)

MissXyanne said...

hehe..
babe, thanks fr answering this stuff.
me like puding jagung jugak. sdapnye!
and novel ape yg u tgh bace skrg?
besh ke?

Cutiesifa said...

novel yg bertajuk saat cinta bersemi by Damya Hanna..novel ni tahun 2005 lagi..
best!!!jln cter cam biasalah, mula2 benci pastu syg..tp cara dia olah berbeza :)

Ries Lee said...

anda mmg blogger dan follower yg bagus...

Cutiesifa said...

pesal tiba2 ckp cmni ni..hehe
thank u :)