Sunday, May 17, 2009

Bosan duduk di rumah sudah sikit2 ada dalam diri aku. Belum sebulan lagi duduk rumah dah nak rasa bosan. Okay lah sebab esok pun aku dah pergi Kuantan. So tak bosan sangat lah. Eh still bosan gak dari pagi sampai petang sebab Haikal dah sekolah. Tak ada orang aku nak layan. Yang paling penting, tak ada orang nak lawan cakap dengan aku. Hehe

Sekarang, aku gila menjawab kuiz di Facebook. Hehe. Suka sangat lah jawab kuiz2 ni. Setakat ni betul gak lah jawapan kuiz tu kan. Kalau boleh semua kuiz aku nak jawab. Hari2 jawab kuiz jela. Dah aku tak tahu buat benda lain lagi. Pet Society pun tak join lagi.

Ada 3 Japanese Drama yang telah di download (Voice, Love Shuffle, Hanayome Wa Yakudoshi). First nak tengok Love Shuffle dulu, then baru yang lagi 2 drama tu la :) Ada banyak lagi list drama yang hendak di download. Bila nak habis pun tak tahu lah proses men-download ni. Tapi tak apa, aku suka :) Aku akan pastikan akan sentiasa ada drama untuk ditonton :) Agar aku tak bosan sebab tak ada kerja lagi.

Aku akan ke Kuantan selama seminggu. Oleh sebab itu, seminggu lah aku tak online des. Bye2..

3 comments:

fiza :P said...

aii siqah!! hehehe adik aku dah guna broadband. so leh la aku tumpang2.leh la ngintai blog kamu skali skala.boring ek duk umah. aku pun takde watpe..kadang2 kuar date...huhu itu je la

teruterubuzu said...

hye..
siqah..
waa balik kuantan..
nanti emei pun nak balik kuantan next weeek..

SiQaH said...

fiza:

intailah x ksh :P
ehem..kuar dating ye?dah hbs round melaka ke?hehe
aku dating kat umah je :)


emei:

kt dah blk cnie, dia lak br nak g ktn eh..
dulu emei 5s3 kan?