Sunday, June 28, 2009

Tengok movie ni semalam with Aliff instead of Transformer 2 and Hannah Montana The Movie (actually nak tengok 2 movie tu dulu tapi tiket Transformer habis sampai lewat petang dan tayangan Hannah Montana lak petang je ada). So movie ni jela yang ada. Best gak bila tengok that girl berlawan. Overall movie ni okay!! A lot of action. Sesiapa yang tengok anime cter ni, should go to watch this movie. At least aku fahamlah gak jalan cternya cuma ending macam tergantung je.

But for the first time, aku rasa tak puas bila keluar dari cinema. Maybe hatiku sangat2 mahu menonton Transformer 2. Huhu. Nak tengok!! Kena tunggu DVD la kot sebab aku dah download Transformer 3 kali tapi tak boleh open gak. Sedih!!

And..

We had changed to Maxis Value Plus Family Plan. Finally!! :)

4 comments:

myhedwig~ said...

huhu siqAH!! nak tgk BLOOD!! huhu hehe (^_^)

SiQaH said...

dtglah kl.
pastu g tgk..
4 sure ko suka cter ni..hehe

mrberett said...

-cerita aksi yang best ya???
-kekurangan masa pulak nak ke panggung :(
-Transformer memang susah nak dapat tiket sekarang ni.kene book dulu baru la boleh.tu pun dah berapa hari ni cuba masih tak dapat...huhu

SiQaH said...

memang kena book pun.
tiket transformer jual macam jual pisang goreng panas.
pisang goreng pun tak laku camtu :)