Friday, June 26, 2009

Malunya!!!!

Aku nak menceritakan sesuatu di sini. Hehe. Hahahahaha. *Gelak besar dulu* Hehe.

Aku menangis masa belajar driving tadi. Hehe. Sedih sangat tadi tau sebab enjin asyik mati je. Dan cikgu dah membebel. Dan cikgu bukan pak cik Razak, tapi seorang abang yang looks scary!! Dengan kaca mata gelapnya dan suara yang sangat serius. Huhu. Aku tengok muka dia pun aku dah takut tau. Aku tak lah menangis teresak-esak. Just mengalirlah air mata. Huhu..

Lama kelamaan, cikgu semakin tak nampak menakutkan :) Dia dah sembang2 dan mengajar dengan suara yang masih serius di jalan raya. Dan aku tak takut dah :p

Abang yang saya tak tahu nama, Please!! Don't teach me again. Bukan sebab saya tak suka, cuma saya malu!!!! Huhu.

Aku masih terasa malu walaupun selepas aku sampai di rumah :p Apalah aku ni. Tapi aku tak putus asa. Akan ku belajar lagi cara pemanduan berhemat. Ganbatte-ne :)

Emm..

Malu!! Malu!! Malu!!

2 comments:

mrberett said...

kalau nak berjaya kena tolak malu tu ketepi taw...

apa pon...chaiyok2 :)

SiQaH said...

hehe.
akan ku cuba tolak ke tepi :p
thank u :)