Thursday, June 25, 2009

Hold On

Aku benci menunggu. Aku benci menunggu pada benda yang aku berharap dan aku benci nak fikirkan sama ada penantian itu berbaloi atau tak. Huhu. Tapi aku masih menunggu lagi. Aku masih menunggu *sigh*

7 comments:

teruterubuzu said...

tunggu aper ek..?

SiQaH said...

tunggu panggilan yang membawa berita gembira pasal kerja.
tp smpi skrg x..huhu..
dugaan..peace!!

teruterubuzu said...

sabarr..
nanti pasti ada rezeki kita..
percayalah..

myhedwig~ said...

Siqah! x dapat call dr ISN lagi ke? maybe dia amek bulan 8@11 kot sbb kita x grad lagi.. sabar je la.. ada la tu call nanti.. xpun try la tanya orang ISN..

huhu..mintak2 la kita dapat.. bleh dok umah sewa sama2.. hehe

SiQaH said...

teruterubuzu:

thanks emei :)
iya rezeki ada di mana2.kita yg kena rajin cari kan.

myhedwig:

belum!!!:(
yeke azma?albert kata 2 minggu je.tp ni dah 3 minggu.
aritu org ISN ada call tanya bila kita grad be4 interview.
x tahulah kan.
hope kita dapat bersamalah ek..
amin..
thanks azma.aku sabar je ni.gelabah je ek..hehe..

umah sewa kat kinrara lah ek.aku suka lah kat c2..hehe

mrberett said...

jangan risau ya...rezeki itu akan ada bila sudah kita usahakan :)

suspen je..ingatkan tunggu apa..hehe

SiQaH said...

jgn ingat tunggu org dtg meminang dah lah..hehe.