Thursday, July 30, 2009

Bertemu

Time to post something happy :)

Semalam aku keluar dengan Aliff (happy tau. Hehe). Dia sangat suka sebab katanya orang lain semua tertekan je sebab kerja tapi dia relax je sebab cuti. Hehe. Tujuan utama bayar bil doh. Then jalan2 seperti biasa.


As usual tak tahu nak buat apa, so kami menonton wayang tajuk movie Skrip 7707. Aku nak cakap satu benda je, janganlah tengok movie ni. Tak best, tak takut langsung. Movie tu boleh buat cter dua jam kat TV je tau. Huhu. RM8 terbang gitu je. If tahu aku pilih Hantu Ambulans walaupun tu movie seram dari Indon dan walaupun aku penakut dan movie tu dari luar sebab kami memang mostly tengok movie Malay je (if dengan Aliff). Kata sokong filem tempatan ek.

For the first time, aku kalah bowling dengan dia. Biasa aku menang tau (sebab dia main2 je baling). Semalam betul2 lak dia main walaupun katanya main2 gak. Dan aku bukan pakar main bowling pun. Baling jela :)


Aliff nak jugak ambik gambar aku dengan F1 ni :p

2 comments:

ai@reel said...

nasib baik x tgk cerita tu...tgh tunggu cerita carton ...erm lupa tajuknye kalau x silap 16hb ni

SiQaH said...

mmg nasib baik.x yah tgk movie tu.
carton? sapa b'lakon ek?x pnh dgr lak.
sy nak tgk cter setem.baru kuar semalam :)