Wednesday, July 29, 2009

Susah sangat ke nak admit kesalahan

Kau nak tahu tak?

Benda tu tak akan bergerak kalau kau tak ubah benda tu. Benda tu tak ada kaki nak bergerak okay. So kalau tak kau yang gerakkan, siapa lagi? Siapa lagi yang guna laptop tu selain aku dan kau??

Kau ingat senang ke aku nak cari semua tu balik. Kau ingat senang?? Naik berpinar aku mengadap nak mencari list tu then tiba2 kau boleh hilangkan.

Okay. Maybe kau tak sengaja. Tapi aku tetap bengang. Bengang aku maybe berkurang if kau at least say sorry kan. Tapi ini tidak, duk nak kata jugak yang kau tu betul. Kau memang pantang ditegur. Huh.

Aku dah lama tak marah orang ni. Ish bencilah perasaan macam ni. Huh

3 comments:

mr. carl arif said...

rilek2.. lappy lenkali kasik mangga ah.

mr. hafis said...

chill.

kasi satu kali senyum dekat dia. senyum tajam sikit.

SiQaH said...

mr.carl arif:

dah relax dah :)
x paham ayat awk yg last tu ;)

mr.hafis:

senyum balik semanis mungkin :)