Tuesday, July 28, 2009

Emo Kejap

Eee geramnya aku tengok Sekar ni. Lurus bendulnya dia. Duduk dengar je cakap orang. Tolonglah selidik dan fikir betul2 apa orang cakap. Jangan nak percaya cakap orang je. Huhu.

Okay tahulah. She is trying so hard nak sepadan dengan suaminya tetapi jangan keterlaluan. Oleh itu, jangan percaya bulat2 cakap orang. Dia okay if tak termakan kata2 si Karina tu.

p/s: terlebih emo pulak aku tengok Sekar ni. Huhu

2 comments:

mr. carl arif said...

sekar tu apa? karina tu sapa?

SiQaH said...

sekar dan karina adalah 2 watak dlm sinetron indon yang bertajuk sekar :)
sekar ni kahwin dgn ex-bf karina.
so skrg karina tu nak kaco rumahtangga mereka.
tu yg dia ajar benda bukan2 kat sekar dan sekar ni percayalah bulat2 sebab dia dtgnya dari kampung.x th apa2..huhu
hasilnya hbgn dia dan suaminya terjejas :(

panjang x penerangan sy? hehe..

nk tahu lebih lanjut tgklah sinetron ni di Prima jam 2pm, ulangan 11pm isnin smpi jumaat..haha.