Tuesday, July 28, 2009

Dream

It's been a long time since I have a dream.
But I have a dream last night.
The dream was sweet, romantic, but unfortunately with a different person.
The person who I cared a long time ago and hurt me.
The person that I want to avoid for the rest of my life.

Okay. Mimpi hanyalah mainan tidur. But why? Why? Why my dream had to include that guy huh? Serius aku tak mahu.

Okay. Mainan tidur. Orang kata a dream will not turn out into reality kan? Okay. Just forget it :)

Teringat dulu aku pernah bermimpi mengenai seorang classmate aku. Dalam mimpi tu memang sedihlah. Dia tinggalkan aku (aku tak couple pun dengan dia). Dan yang paling tragis, aku menangis dalam mimpi tu dan bila tersedar, iya aku menangis jugak. Kalau orang tersebut tahu aku mimpi kan dia sampai begitu sekali, sure dia gelak terguling-guling. Haha.

2 comments:

FurBall said...

siqah...nari lah..korg yg tamau..join jelah..t convex ad gak nari.tp mus ta join...balik..jejeje...buruk kan ktorg nari hr tuh..hehehe

SiQaH said...

to be honest, x la buruk sgt..boleh dibaiki lagi.ewahh..haha
korang x cukup masa practice ke?lupa step je tgk..
mana ada kt nak nari lagi, dah tnglkan usm pun.hukhuk.sedih..
ala rugilah x join convex.leh gak tgk mus nari lagi :p