Wednesday, August 19, 2009

Still not OKAY

Emm aku kat CC lagi!!!
Internet masih tidak okay lor. Aduhai.
Tadi aku pergi ke TMPoint dan orang di sana kata modem ada masalah sebab line okay je.
Jadinya, aku kena pergi ke Riger center pulak untuk betulkan modem.
Aii still tak settle lagi masalah internet ni.
Ingatkan boleh settle hari ini. Huhu

Aku akan update about convocation dan juga journey for 4 days after internet connection okay :)

Okaylah. Nak keluar dari CC dah ni. Tak bestnya tak ada internet.
As I said before, bosan hidup tanpa internet ni :(


p/s: Asyraf Sinclair berlakon dalam sinetron Sekar!! Haha. Lawak pulak tengok dia berlakon dalam cter Indon dengan loghat Indon dia :D

5 comments:

iryani said...

paling tension kalau internet kat opis tak ok..tak leh buat keje..huh...TM net lak kalau call, mcm2 kerenah..smp pernah bos maki la budak2 Tm net tu..

SIQAH said...

huhu..mmg macam2 pun.
call ni kata suh call cnie, pastu call sana suruh call yg tadi balik..bila cter problem x settle gak mulalah dah tak tahu nak buat apa..jadinya sampai skrg x ok2 internet nya..huhu

SIQAH said...
This comment has been removed by the author.
teruterubuzu said...

siqah..harap bersabar

SIQAH said...

iya..dah bersabar selama seminggu dah pun..now dah okay :)