Monday, September 14, 2009

Birthday Baby Kecik

Tadaaaaa!!

Semalam birthday mummy Haikal yang tersayang..

Hari ini pulak birthday
Azril Haikal bin Azril Naim :)
Anak sedare aku yang paling disayangi.


HAPPY 5th BIRTHDAY HAIKAL

Nakal sikit2 je tau :D
Belajar rajin2..
Nanti dapat adik, Haikal jadi abang yang baik okay :)
Tak lama lagi je dapat adik ni..

Haikal sambut birthday kat tadika hari ini.
Mintak2lah teacher Haikal ada ambik gambar.
Panggil teacher okay, bukan cikgu. Hehe

Selingan:

Haikal yang beriya nak pakai tudung mummy dia.
Comelllll :D

p/s: kenapa baby kecik? sebab baby besar adalah Aliff. Hihi

9 comments:

dotblogspotdotkom said...

happy birth dey tu him..hhuhuhuh

love sakura said...

hepi besday to haikal..hehe..

siqah..boleh x view page sue??hehe

Cutiesifa said...

dotblogspotdotkom:

happy birthday to him too :)


love sakura:

boleh2..baru je try bukak :)

Ms.Independant said...

Rase nk cubet pipi die!!!
Chumelnyerr! Hehe~

MissXyanne said...

eeeii br je ingt na buat entry for my lil bro. bday dia hr ni jugak!!!!!!!!!!!!!

Cutiesifa said...

Ms.Independant:

nanti i tlg cubitkan pipi haikal tuk frh eh.hehe


MissXyanne:

berkongsi birthday dgn haikal lah...
say happy birthday to him :)

cinta lea ixora said...

alalalala... tomeynyerrrr.....

LuVidA^^ said...

hepy beday baby kecik..
cute cm makcik cutiesifa die..haha.

beday baby besar bile lak? =p

Cutiesifa said...

cinta lea ixora:

hehe..anak mummy & daddy :)

Luvida:

cute mak lang dia de gak bg kat dia..keturunan kata..haha..karut!!!hehe

besday baby besar 2 bulan lagi :D