Sunday, September 13, 2009

Gadis Cuci


Baru siap basuh kereta..
Penat sihh.
Pasni tak nak basuh kereta lagi.
Ehh nak basuh tapi bila ada orang join sekali ;)
Kalau tak, hantar car wash jela.
Aku akan pastikan dorang basuh bersih2.

Kereta ayah aku memang dah kotor gler.
Memang sangat kotor sampai kalau korang tengok mesti kata pemiliknya malas.
Tapi biasa yang drive Aliff, so mesti orang ingat dia yang malas kan. Haha
Tak kisahlah. Kereta itu dah sampai banyak tempat pun dengan kotor bawak sekali.
Semalam, dah sampai Masjid India pun :D

Ohh ya. Petang ni nak balik kampung.
Sebab tu basuh kereta :)

12 comments:

mizz saifa said...

best nyeer dah nak balik kampung..
hati-hati taw di jalan raya.. suruh driver bawak slow2 jek.. lambat agi kan nak raya.. hehe..

~time basuh kereta saifa suka cabut lari.. hahaha..

ayunik said...

klu stakat nk basuh kete kat lua 2 mmg larat lg. tp klu nk cuci semua baik hntr car wash jer

Cutiesifa said...

mizz saifa:

nanye sy blk kg jap je..esok blk cni balik..sbb mama cuti sehari je..nanti raya blk kg tuk raya pulak..ni blk kg untuk pose :)

kalau boleh mmg nak lari, tp dh sy sorang je yg de..x leh lari ke mana2..huhu


ayunik:

bsh kete kat luar je pun dh x larat..mmg hantar carwash la pasni..

––––•(-•.cik.•-)•–––– said...

ha ha ha.
kite da bese basoh kete sorang2.
bes a basoh kete.
(:

ツako bkn penulesツ said...

nati i join u bsh kete..
heheh

ツako bkn penulesツ said...

ta pe t i tlg u bsh kete aehh

MissXyanne said...

owh..
kalau i balik je mesti kene basuh kete dan vacuum dlm kete.
kalau dtg mood mama nak mengecat, i lah jd mangse ke cat.
but never mind. i enjoy doing those stuffs. ehe

Ms.Independant said...

BasOh kete rami2 mmg bEsh!
Bole maen air skali!!!!
Dlu time study slalu wat...
smpi abes bsh tmpt parking kolej.
Ala2 parti buih gitu!
Hohoho~

ezany said...

boleh blakon cite gadis cuci pasni.. haha.. semoga slamat sampai ke kampung..

Cutiesifa said...

cik:

mmg best basuh kete even penat.tp bosan bila basuh kete sorang2..ada teman br best :)


ako bkn penules:

boleh2..jom :D


MissXyanne:

u cat kete ke umah?hihi..baguslah u enjoy buat keje tu..sure tahun ni u kena jugak eh..slmt membersihkan kete u :)


Ms.Independant:

Haa tu lah yg i maksudkan..bila ramai2 baru keseronokkan tu ada kan..bestnya siap ada ala2 parti buih gitu..habislah bukan setakat kete u cuci, kete berdekatan pun kena jirus sekali..hihi..


ezany:

boleh je berlakon cuma pengarah x nak ambk i..dah cukup gadis cuci katanya..haha

LuVidA^^ said...

rajen nye basuh kete...
so ni kt kg da ke?

Cutiesifa said...

Luvida:

terpaksa basuh..bukan sbb rajin..hehe

i dah de kat umah..blk kg sehari je sempena pose sbb mama i cuti sehari je..nanti ry balik lagi :)