Wednesday, September 16, 2009

Kad Raya Dariku Untuk Semua :)

Asyik dapat kad raya je, so sampai masa tuk aku bagi kad raya :)

Terimalah kad raya yang tak seberapa dari diriku khas untuk kalian.
Kepada follower tersayang dan juga kepada semua yang singgah ke blog ini.

Maaf dipinta jika diriku ada melakukan kesalahan,
ada terkasar bahasa, ada membuatkan kalian terasa, dan sebagainya.
Diriku hanya insan biasa yang pasti ada melakukan kesilapan.
Maaflah ye.
Kira 0-0 lah ye :)

Tuan punya blog ini mengucapkan:

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
-Balik kampung tu hati2. Biar lambat asal selamat.
-Makan jangan terlebih2. Ingat raya sebulan tau.
-Take care!!!

16 comments:

ezany said...

ok.. nnt sy amek.. maafmu diterima.. hehe..

selamat hari raya aidilfitri.. :)

♥ayudeadwish♥ said...

uuh`~~~ maceh.. semat ari raya gak. t aku kasik duet raya kat ko ea..

iryani said...

:) sama2..maaf zahir batin..selamat hari raya..dtg le umah raya ni..

Ms.Independant said...

Yay! Dpt kad raye...
Thanks Cutiesifa!!!
Ske sgt2~

myhedwig~ said...

Siqah!! selamat hari raya.. (^_^)
maaf zahir dan batin... time konvo xdapat jumpa elok2... lepas kuar dewan sibuk cari family mcm anak kecil hilang mak bapak haha.. last2bila da gi depan dewan nak amek gambar ngan korang n drmat, korang semua da xde.. huhu..

we, banyak kuih raya ni... nak sikit!! hihi..

Cutiesifa said...

#ezany:

slmt hari raya!!!

#ayudeadwish:

aku menanti dut raya dr mu :p

#iryani:

insyallah..slmt hari raya..

#Ms.Independant:

hehe..ambklah yer..simple je kad raya pun :)

Cutiesifa said...

myhedwig:

azma!!!selamat hari raya jugak!!maaf zahir batin..

haa tu lah..last2 ada 9 org je yg ambk gmbr sekali..xpela..aku pun mujur cpt jumpa family aku.tu pun jenuh cari tau..dahlah nset xde kat tgn.nak nangis cr family..haha

dtglah umah raya ni..nt rasa kuih raya aku..hihi

Lya Colours said...

thanx
akan di tepek di belog
slmt ari raya

ai@reel said...

terima kasih dapat kad raya.....eheheh duit raya?gurauje....terima kasih sekurang2nya hati ini gembira seketika..

ayunik said...

samat hr rye. 10s 4 e card

Cutiesifa said...

ai@reel:

duit raya x dokkk..kad raya free je sy leh bg..hehe..ai@rell, raya ni happy2 ye.try to be happy okay :)

DDrfauziah said...

Hi, aslmkm dear. Tq 4 d card :) Kak G bz sgt, takde lg kad utk balas. Tp all d same - Selamat Hari Raya 2U n family.

dotblogspotdotkom said...

pakcik dah ambik kad raya..tepek kat posto!..posto!.. TQ fren....

hargailah org2 yg di sayangi

LuVidA^^ said...

thx bebeh...nnti ida tepek....

Anakkhas said...

selamat hari raya dik.
maaf dik bukan tak sudi nak ambil anakkhas tak tahu nak balas macam mana. apapun yang penting ucapan keramat setahun sekali je guna

Selamat Hari Raya dik semoga banyak dapat duit raya...

MissXyanne said...

tenkiu for the card, dear... nnti lps i exam i tauk kt my blog ye. cayang kamu.
ehe~