Saturday, September 19, 2009

Love you baby

Alhamdullilah. Sudah tiba hari last kita berpuasa. Hari ini, bersahur amat bermakna bagiku kerana Aliff ada di sisi. Indahnya perasaan bila bangun tidur je nampak muka kekasih hati

Aliff sudah pun bertolak ke kampung sebentar tadi. Didoakan agar perjalanan sayang selamat sampai ke kampung. Moga cuaca hari ini pun seindah perasaan ku. Maksudnya tak hujan lah. Kesian sayang kena hujan nanti. Dahlah semalam datang rumah pun kena hujan jugak..

Sedih bila Aliff nak bergerak balik tadi. Sayunya hati ini. Rasa nak mengalir air mata aku. Tapi ku tahan juga. Sebab esok raya barangkali. Indahnya jika Aliff di sisi di hari raya. Emm

Sayang, terima kasih banyak2 kerana sudi datang rumah. Iqa tahu abang buat segalanya untuk Iqa. Thank u soooo much baby.Love you banyak2..


8 comments:

love sakura said...

so sweet..hehe..
siqah..selamat hari raya ya..
maaf dpinta andai ada tersalah silap sepanjang kita kenal..hehe..
tengahari ni sue balik melaka..
jemputlah dtng beraya d melaka..whee..

boleh x komen kat page sue??
amiklah kad raya ya..
kat blog sue..
tata siqah..

Cutiesifa said...

sue!!
sudah boleh komen di blogmu..hihi

slmt hari raya jugak tuk sue..
siqah pun nak mtk maaf atas sgl kesalahan yg siqah lakukan sepnjng kt berkawan..
thanks for being my fren...syggg sue!!! :)
moga aidilfitri ini indah2 belaka pd kt.

cakap kat ayah sue, drive kete hati2..jgn bagi sue drive :D moga slmt smpi di kg :) Mmmuaaahhhhh...

Ms.Independant said...

Chewahhh~
Last saho bersme...
so sweettt! :P

Cutiesifa said...

hehe..
kalau x last sahur, x sweet la eh..hihi..
nanti i cakap kat dia, org kate kt sweet :p

LuVidA^^ said...

ala bes nye dpt jupe....b4 blik kg...huhu...

smt ary ry...

:D

Cutiesifa said...

best tp last2 sedih.huhu..

selamat hari raya tuk ida jugak :)

harry0212 said...

met idul fitri ya cewek :)

Cutiesifa said...

selamat hari raya aidilfitri tuk kamu juga..