Wednesday, September 23, 2009

Quick Update

Hari ini sudah hari keempat hari raya. Macam mana hari raya korang? Best tak?
Aku biasa je. Seperti yang aku katakan before ni.
Aku tak boleh nak update kat sini sebab aku busy.
Terutamanya busy melayan Haikal. Asyik2 Mak Lang, Mak Lang. Kecoh dengan dia. Baru sorang je anak sedare. Hehe.
Sekarang, Haikal tengah main game kat laptop aku. Aku kat sebelah Haikal, blogging :)

Dah tengah hari tapi tak masak lagi sebab paip rumah bocor pulak. Ayah dan Abg Ayin tengah betulkan paip. Tengah hari ini Along nak masak spageti. Sedapnya!!!

Haa baru 3 hari raya, berat badan sudah bertambah 0.6 kg. Hehe. Kira okaylah tu kot sebab aku makan memang sangattt banyak. Tambah lagi bila kat kampung. Lagilah, pantang ada makanan, duk makan je kerjanya :p

Okaylah. Lainkali aku ceritakan pasal hari raya aku pulak :)



3 comments:

eked said...

hehhe...camat ri ry ke 4..
kah2..

Ms.Independant said...

Ni la masenye nk melantak! :P

Cutiesifa said...

eked:

selamat hari raya ke5..hehe


Ms.Independant:

tahu xpe..makan x ingat dunia :p