Monday, September 28, 2009

Thank you sayang



Tengok icon diatas? Mesti dapat tahu apa perasaan aku sekarang kan? :D
Semalam My Love datang rumah. Tengah2 marah pun boleh datang rumah kan, Iqa tahu My Love rindu walau tengah marah2. Hehe. Mula2 My Love sampai takut jugak tengok muka dia, perrgghhh serius gler. Aku dah mula takut nak bercakap. Tapi bila tengok My Love okay je, aku pun bercakaplah macam biasa. Mulut tak reti nak diam.
Akhirnya, terungkailah segalanya. My Love kata dia saja buat aku bengang. Saja nak ajar aku. Ohh sayang, sori sangat2 tau. Sayang tak payah ajar Iqa lama2, ajar Iqa sehari pun dah cukup. Dah tak tahan dah nak tanggung. Insyallah tak buat lagi.

Sayang kamu ketat ketat lah :)



16 comments:

butterfly said...

waaa...bestnye..:)

ezany said...

semoga hepi selalu.. hehe..

aira hanneY said...

blog walking~
nice song and jan la gado2 lai..hee

Cutiesifa said...

butterfly:

alhamdullilah :)
best, bolehlah senyum smpi telinga dan ketawa betul2 :D

Cutiesifa said...

ezany:

thank u ezany..
doakan ye :)

Cutiesifa said...

aira hanneY:

insyallah x gaduh dah..
serik!!! :)

ayunik said...

gaduh2 syg

Cutiesifa said...

dah gaduh makin syg :)

cinta lea ixora said...

heppy sllu.. jgn gdh2 ;)

Cutiesifa said...

insyallah :)

MissXyanne said...

jeles (hihihi)
he seems like a good guy.
u r so lucky...

take a good care of ur relationship ye dear.
ehe~

Cutiesifa said...

mmg kena jaga betul2 ni :)
dia mmg baik, i je yg haru biru..hihi..

i hope u'll find ur other half too :)

ZaaRz said...

Bagus2... Semoge berbahagia... :P

Tapi lelaki nie marah kejap2 aje, takde merajuk lame2... kalau pompuan, marah aje pun dah makan berhari2... merajuk pulak, berbulan-bulan lamenya. So, marah+merajuk perempuan = ? Hoho.. :P

Cutiesifa said...

ooo mst u pmpuan yg marah dan merajuk lama2 eh??hehe
i marah merajuk kejap je sbb cepat cair lah bila dipujuk "D kadang2 tu, marah merajuk main2..tu yg kejap je.x smpi sehari kadang2..
xpnh lg marah merajuk lama2 ni..cian kat si dia :p

LuVidA^^ said...

eley aliff marah2 syg je tu...huhuu

Cutiesifa said...

tu lah..
asyk i je marah2 syg kan, dia pun teringin jugak..hihi