Monday, February 1, 2010

Jalan2 bersama GEMMIES :)

Semalam seperti yang dirancang, jam 10 pg, aku dan Soleh bertolak dari Subang Perdana untuk pergi ke KLCC bertemu dgn kawan2 GEMS @ Emerald Corp. Sampai KLCC, jam 11.15 pg, dan ada jugak yang datang lambat lagi. Ish2. Tak patut betul. Dulu pernah sekali reunion jugak, aku dan Soleh menunggu hampir 2 jam baru yang lain sampai. So semalam, ingatkan kami dah lewat rupanya masih awal. Next time, memang aku nak sampai lambat benor. Biar mereka pulak yang tunggu aku. Huhu. Penantian itu satu penyeksaan tahu tak rakan2 sekalian? :D

11 orang keluar semalam, suppose lagi ramai tapi disebabkan ada yang pulang ke rumah sbb cuti 3 hari, so tinggallah kami 11 orang je. But it's still best!! Gossip girls & boys!!! Hahaha. Budak laki company pun dah pandai gosip2 ni. Jangan tak tahu beb :p

Yang masyuk semalam, ada orang belanja tuk makan tengah hari @ KFC & tiket wayang. Walllaa!! Syok gler. Dalam erti kata lain, jimat duit aku. Hahaha. Thanks Wan Afiq kerana sudi belanja kami. Nanti kami balas ye. Insyallah :p

Sesiapa yang belum tgk Tooth Fairy?? P tengok cepat!! Best movie ni. Lawak gler, for sure memang gelak2 je. Antara kami 11 orang, Yus yang paling kuar gelak. Masyi risau je kalau2 ada orang baling popcorn. Haha. Takkan ada orang nak baling. Berani baling, Yus belasah nanti. Hahaha

Pas habis wayang, kami pun ronda2 kejap dan terus pergi ke KL Sentral. Mula2 cadang aku nak terus balik tapi disebabkan Masyi ajak p KL Sentral dulu teman dia p beli broadband, jadi pergilah jugak. Tak sampai hati menolak permintaan kawan. Ngee~ Tiba di KL Sentral, takde lah pulak broadband, aku mencari kasut tapi yang berkenan takde saiz lah pulak. Aishhh geram betul!! Tu yang malas p beli kasut, kalau takde saiz, kecewa!! Dan semalam, aku dan Masyi sama2 kecewa. Hoho

Kami lepak2 makan malam then jam 9.15 mlm, berpisah untuk pulang ke rumah masing2. Jam 10 mlm tepat, aku sampai rumah. Walllaaa, tak pernah selewat ini balik beb. Huhu. Maafkanlah ye. Janji pasni tak balik lewat lagi :D

p/s: post ini tidak diiringi dgn gambar sebab semua gambar diambil dgn menggunakan handset Ihsan. So tunggu dia upload kat FB. Cepat upload Ihsan!! Tak sabar nak tengok gambar2 kami yang comey!!! :D
p/s/s: nak tengok The Spy Next Door, Adnan Sempit, & Dua Hati Satu Jiwa jugak. Tapi kewangan tidak mengizinkan. Huhu




8 comments:

Quon quon said...

seyes..da lm ta g tgk muvi nih..
btw, kaler background kita juga same=)
p.s nnt pas mggu test na g tgk muvi lah..hee

Cutiesifa said...

niat tu bgs..hbskan test dulu ye..nanti leh enjoy!!! :D best tgk wayang ni kan, rasa kepuasan..ngee~

waa sama jugak eh..nanti kita tgk apa lagi yg sama antara kita :)

eyes143.. said...

citer adnan sempit pun anin tak tgok lg.. sedeh2..

tggu cd jer la.. :p

Quon quon said...

yeay!=)

Cutiesifa said...

>>eyes143:

sedih2..ramai kata cter tu best..huhu
sama2lah kita tunggu cd..
beli yg original eh..hahaha


>>Quon quon:

seronoknya dia..
hbskan test dulu ye :)

Ms.Independant said...

syoknye ade org banje!!!
gamba2 mesti best kan!!!

:)

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

blanje ah aku tgk wayang skali~
baru besh~

Cutiesifa said...

>> Ms.Independant:

syok2.benda free mmg sume syokkk!!! :D
kita pun x tgk gmbr lagi,hope bestlah..hehe

>> ayudeadwish:

if begitu kiranya, nanti aku ckp kat dia eh..kot2 dia murah hati nak blanje ko sekali :D