Tuesday, March 30, 2010

Sesiapa tahu pasal SPA test??

p/s: just ignore my previous post. Hoho..
Macam tak patut post something about that kan??
Xpe2 dah delete pun, my bad :D

Kali nie, diriku ingin bertanya kpd kamu2 di luar sana..
Boleh?? :D

Who have experience in taking SPA test for Gred 41 @ yang tahu serba sedikit pasal SPA test nie?
Aku dipanggil for the test on 10hb April. Dalam kepala otak nie, memang totally zero. Tak tahu nak study apa. Ada kena beli buku apa2 ke ek? Siapa tahu, angkat kaki :D
Semangat nak test SPA nie, even mostly people said yg SPA test payah kan, tapi takpelah. Nak try my best!!!
Tak seperti mtest KPLI yang aku tak pergi tu. Hehe

Yang tak bestnya,
SPA test nie diadakan sama tarikh dengan SIMA trip ke Air Terjun Sg.Lepoh.
Maknanya, aku kena pergi lambat for SIMA trip.
Nie yang tak best nie, maybe tak boleh tidur sana pada malam 10hb dan terlepas program sabtu tu termasuk BBQ!!!
Duit dah dibayar, lagi rasa rugi.
Nampaknya aku hanya berpeluang untuk mendaki ke Air Terjun Sg.Lepoh hari ahad jela.
Tak syoknya!!!

3 comments:

AkU said...

huhuhu..xtahu la..xprnh keje ngan gomen pown..

eyes143.. said...

waaa.. da dpt g test SPA eh.. gudluck tau..

Cutiesifa said...

>>Aku:

xpe..just asking :)

>>eyes143:

thank you ain!!! :)