Saturday, March 27, 2010

Evolusi KL Drift Mantap sihhh!!!

Tadi keluar dgn Aliff. Tujuan utama, nak tengok Evolusi KL Drift. Semangat nie nak tengok movie tu. Disebabkan aku suka Evolusi KL Drift 1 & nak tengok Aaron Aziz. Hehe

Pagi2 lagi dah keluar, KLCC baru bukak, kami dah beratur beli tiket. Eh, tak beratur pun sebenarnya, takde orang lagi masa kami sampai ke TGV. Punyalah semangat nak tengok & nak dapatkan seat terbaik punya!! Of course lah, seat belakang sekali :D

Hasilnya, berbaloi2. Fuhh memang mantap!!! Jalan cerita pun masyuk!!! Aku paling suka part drift (kejar mengejar antara org baik & jahat, haha) dan part gaduh2 last sekali. Pergghh masa gaduh2 tu, aku tutup mata sikit2 beb!! Seriau tengok Sham & Aleya kena pukul. Sakit!!! Huhu.

Lebih2 tak nak cerita lah, nanti tak gempak lak kalau korang nak g tengok kan. Nanti p tengok okay kawan2. Bak kata Aliff, 'sokonglah filem tempatan :D'.

I like Aaron Aziz sooo much!!!Haha. Sengal je. Saheizy pun best jugak!! Pelakon lain best jugak, masing2 pandai lakonkan watak mereka, cuma aku rasa, Scha tak sesuai berlakon sedih2, nangis2 nie. Maybe dah selalu tengok dia berlakon happy je. Macam banyak je tengok Scha berlakon ek, sedangkan tengok beberapa episod Awan Dania je. Hoho. Apa2 pun, Scha comel!!! Tu yang Aliff minat. Haha

p/s: I love Vincci!! ngee~~



6 comments:

eyes143.. said...

huhu.. anin tak tgok ag citer neh.. v3 pn tak tgok ag.. sedehhhhh

AkU said...

value for money tak movie nih??

Cutiesifa said...

eyes143:

sempat lagi tgk evolusi kat cinema ain..x rugi tgk..p lah..siqah pun x tgk V3 lagi, org kata cter tue x bape menarik sgt..cdg beli dvd lah nt..

Cutiesifa said...

Aku:

value sgt!!rm8 je pun..
tengok jgn x tengok :D

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Hmmm ... teruja ni. Promo pun nampak cam best.
Saja jalan, kerana lama tak nampak.

Cutiesifa said...

DDrfauziah:

sy pun teruja tgk promo nanye..hehe
tgklah..best!!!

kak fauziah jalan2lah selalu.
dialu-alukan :)