Tuesday, April 6, 2010

Sudah Gler Kaki Novel

Korang pernah dengar KAKI NOVEL tak?
Pada peminat novel tempatan, mesti ada antaranya yang sudah tahu mengenai KAKI NOVEL kan..

Kaki Novel menerbitkan novel2 Melayu yang best bangat!!!
Aku baru saja mula mengenali novel2 terbitan KAKI NOVEL.
Selama ini asyik membaca novel2 terbitan Alaf21 je.

Novel2 terbitan KAKI NOVEL yang telah dibaca: Biarlah YM Berbicara & Sepupuku Suamiku.
Baru 2 je pun, tapi serius jalan cerita best!! Tak jemu dibaca + lawak yang menggelikan perut :D

Kepada peminat2 novel di luar sana, trylah baca novel2 drpd KAKI NOVEL.
Tak rugi punyo..



14 comments:

eyes143.. said...

anin slalu lyn alaf21 jer.. mmg bes eh? t nk cari laa.. =] biarlah ym berbicara.. menarik =]

Cutiesifa said...

best anin..
trylah baca..mesti jatuh cinta punya!!
biarlah ym berbicara, memang menarik :D

Lya Colours said...

sy kaki novel !!
eh sy suggestkan awak baca hanni ramsul pny latest novel "pergilah air mata"
best

Cutiesifa said...

hehe,
baru je beli novel tu n br nak start baca malam nie..
mmg ramai kata novel tu best..
walaupun tebal akan dihabiskan secepat mungkin :)

ziha said...

oo..yeke? baru dengar pasal Kaki Novel ni..mane nk dpt buku tu?kt MPH da de eh..

AkU said...

nak pinjam leh x??

eyes143.. said...

anin bru beli biarlah ym berbicARa.. td ad nmpk novel pergilah airmata.. rugi tak beli.. huuu..

yg biarlah ym berbicara tuh ad sebuah jer lg.. cpt2 anin rembat

Cutiesifa said...

ziha:

MPH, kedai buku biasa pun ada, tp kuranglah..payah nak cari jugak kaki novel..kt biasa masuk semua kedai buku yg ada..kalau jumpa beli..kedai buku kat masjid india ada..tp nama kedai buku x th pulak..

Cutiesifa said...

Aku:

x boleh..hanya kwn2 dkt2 je yg leh pnjm..hehe

Cutiesifa said...

eyes143:

bagus2..anin bacalah..best!!!siqah baru start baca pergilah air mata semalam, menarik, kalau boleh nak stay up baca novel :D

Cutiesifa said...

To Ziha:

lg senang, try beli online je..jadi ahli Kelab Kaki Novel..lagi murah, potongan RM4 & takde kena bayar pos, cuma ambk masa lama lah kot..kt pun x pnh beli online lagi..br je jd ahli kelab semalam :)

AkU said...

T_T

eyes143.. said...

nnt kan.. da abeh baca pergilah air mata, kasi review cket eh.. lau menarik mmg nk g rembat lagi.. heee

Cutiesifa said...

>>Aku:

:D

>>eyes143:

siqah x hbs baca lagi,,tp anin, serius novel tu best!!!!ada sedih, sakit hati..bergenang air mata m'bc 1 part..huhu..

siqah syorkan anin p beli novel pergilah air mata..hbskan baca biarlah YM berbicara dulu..hehe