Thursday, March 24, 2011

Aku Telah Membunuhnya!!!


Korang rasa apa haiwan nie???
Aliff cakap cacing tanah, ayah kata anak ular. Huhu
Aku tak tahu ini haiwan apa.

Aku terjumpa haiwan nie di dapur rumah semalam.
Terkejut gler bila nak masuk dapur nampak haiwan nie tergedik2 kat lantai. Aku pun jadi tergedik2 geli geliman tengok haiwan nie bergerak.
Aku takut even haiwan nie kecik sangat berbanding aku.
Aku terus ambik pisau yang panjang dan tetak2 ia. Dan akhirnya ia mati.
Masa tetak tu, kuar darah tau!!! Dan busuk!! Huhu
Aku punya takut sampai aku ambik gambar dan send kat Aliff, pastu aku ubah haiwan nie letak atas paper dan basuh darah kat lantai. Masa nie pun tengah geli2 lagi. Fikir bukan2 maybe haiwan nie hidup lagi.
Feel bad sebab bunuh ia. Serius aku tak pernah bunuh haiwan selain nyamuk dan semut. Itu pasti kena bunuh!! Lipas pun aku tak pernah bunuh tau sebab takut lipas jugak. Nampak lipas, aku yang lari....

Camne haiwan nie boleh masuk rumah aku??? Nak kata tinggal kat semak, tidak!! Aii tak tahulah. Hope aku tak terjumpa haiwan pelik2 lagi lepas nie. Sangat tak suka dan iya aku penakut!!! :(



3 comments:

Lya Colours said...

kill kill !!

shahjiehan said...

tadi baru je SJ terpijak katak! igtkan tikus..boleh pulak die masuk rumah nih... besalah.dekat utan2

Cutiesifa said...

@Lya Colours: sudah selamat masuk tong sampah :)

@SJ: eee katak @ tikus!!both geli!!