Sunday, June 12, 2011

Lyann & Irfan Wedding :))

11 Jun 2011, aku dan Aliff pergi ke Majlis Persandingan Lyann & Irfan. Lyann office mate aku. Aku teruja pergi kenduri dia sebab aku tak pernah jumpa malah tak pernah tengok even kat FB pun, Irfan. Sembunyi betul Lyann nie :D

Jam 1.45pm sampai di lokasi persandingan, Taman Metropolitan Batu. First time datang kenduri kahwin kat taman, selama nie pernah kat dewan je. Best jugak buat kat taman kan. Tapi nak kat rumah jugak! Haha

Sesampai sahaja, kami terus makan, dan makan berasingan lelaki dan perempuan. So Aliff makan sorang2 lah, aku makan with office mates yang lain. Jam 2.15pm, pengantin sampai. Pengantin sampai lambat sebab ada miscommunication dengan kawan2 kerja aku yang lain. Sabar jela dorang nie. Haha. Dan ada kejadian2 tidak diingini berlaku masa persandingan, dan membuatkan aku rasa yang yes, Lyann, kamu bertuah dapat Irfan as your husband. Pesanan Shida, 'Chi, nanti kau kahwin jangan gitu tau'. But I think that's so sweet!! :D Tapi, mintak dijauhkan lah :)

Enjoy the pictures...

Lyann & Irfan, Semoga berbahagia hingga ke akhirnya!!

Masyi, Shida, Me, Mar, Balqis di gerbang perkahwinan :)

Much LOVE to my SYG!! :))

Tak layak jadi flower girl sebab dah besar, jadi ambik gambar dengan flower jela :D



2 comments:

chezzem said...

Siqah makin tembam!

Cutiesifa said...

itulah shaleen...
risau aku melihatnya! hoho