Wednesday, May 13, 2009

Leganya sudah dipos

Apakah ini??

Ini bukan kotak kek ye :D
Final thesis aku berada di dalam kotak ini :D


Kreatif kan kotak di atas?? Hehe. Ayah aku yang buat tu. Sejurus selepas mengambil hardcover final thesis, aku terus nak pos hari ini gak. Disebabkan aku tak ada kotak yang sesuai dan tak ada kedai terdekat yang menjual kotak , ayah aku telah mengambil kotak Double A4 kat kedai cina :D dan digabungkan dengan penutup kotak Secret Recipe yang aku bawak dari rumah :) Kreatif kan kan?? Haha. Dan ayah aku yang membalut kotak ini. Aku tolong potong selotep je. Agak2 En. Azuar terkejut tak bila buka bungkusan ini?? Hehe. Okay, ambik thesis jam 3.45 pm dan selamat di pos laju kan jam 4.35 pm.

Plus, proses membalut kotak ini dilakukan di atas bonet teksi ayah aku. Hehe. Orang yang lalu tertoleh2. Pelik gamaknya :D

Maybe bungkusan ini sampai di PPSK minggu depan lah coz Jumaat, Sabtu cuti kan. Asalkan selamat ye :)


Inilah thesis/research/final project :) aku yang bertajuk

"EFFECTS OF MODERATE INTENSITY AND HIGH FREQUENCY EXERCISE ON BLOOD LIPID PROFILES OF SUBJECTS WITH HIGH CHOLESTEROL LEVEL"


Haa kedai hardcover binding ni murah tau. RM24 je 1 copy. Sesiapa yang nak buat hardcover binding, bagitahu aku. Aku nak promote kedai ini. Murah + pekerja mesra alam :)

Selesai segalanya :)

9 comments:

WAN YUSMAR WAN YUSOF said...

High frequency exercise perlu sangat utk pakcik....high colestral level pak cik lah tu...adik ambik medic ke????adik pakcik ambik medic kat uia kuantan.

SiQaH said...

saya ambik exercise and sports science kat usm.
oo pak cik high cholesterol level ke?
exercise lah pakcik..
moderate intensity je..brisk walking everyday..
insyallah lama2 berkesan lah :)

ina_fiona85 said...

Salam,

Bleh bagitau details kat mana awak binding hardcover untuk thesis awak tu?
or maybe u can give me the address or map or phone of that 'kedai'.
Normally, brape lama it takes to finsh all 4 copies and how about the price?
Kindly feedback to me using my email.
noor-irsalina.roslan.ak@skl.renesas.com
thank you =)

Cutiesifa said...

hye,

sy dah gave u email pasal kedai tu..
hope awk jumpa kedai tu nanti k..

GEO said...

sy pun nak tau juga details utk buat binding hardcover tu. thanks

nadiahjumari@yahoo.com

Nurul sakinah kadir said...

hye...Boleh bagitahu x kat mana tempat awak buat binding ni?murah... send kat sakinahkadir@gmail.com.. tq... =)

Nurul sakinah kadir said...

hye...salam..
boleh bagitahu x kat mana tempat awak jilid tesis tu? tima kasih =)
sakinahkadir@gmail.com

Syafinaz Saifuddin said...

hi. saya tengah cari kedai boleh bind hardcover thesis kat kuantan and nampak blog awak.
boleh tak bagi details kedai tu?
emailkan di syafinazsaifuddin@gmail.com
thank you! :)

Cutiesifa said...

dear all.

i'm so sorry sebab sangat lambat reply. tak online pun. mesti you all semua dah siapkan thesis kan.

btw, just wanna tell maybe for your junior ke :) kedai hardcover ni di Seksyen 2, Shah Alam berdekatan dengan UITM. area roundabout MCd, berdepan dengan medan selera. rumah kedai yang di kedua.