Thursday, August 27, 2009

Apa di hatiku..

Wajarkah seorang isteri call lelaki lain pada jam 4 pagi?
Emm entahlah.
Mungkin dia ada masalah yang ingin dikongsi tapi kenapa tiada masalah yang dikongsi di akhirnya?
Mungin dia ada masalah dan inginkan orang lain bercakap dengannya untuk buat dia lupa seketika masalah yang menimpa dan juga untuk berasa happy seketika..
Tapi, tiada orang lain kah yang ingin di call pada masa itu?
Kenapa ya?
Kenapa aku tetap tak puas hati dengan isteri itu?
Kenapa aku fikir tak wajar seorang isteri call other guy very very early in the morning yg obviously not the right time?

Adakah aku cemburu?
Wajarkah aku cemburu pada si isteri?
Kenapa aku jadi bengong ni?

4 comments:

♥ayudeadwish♥ said...

meh cni campak tarikh lahir ko n dia. aku telekkan korg ni camne.. hahahaa~~

Cutiesifa said...

wahh ko ada bakat tukang tilik ke?agak2 berhasil ke tilikan tu..haha

ai@reel said...

lain mcm makudnya.......but mesti ada sebab yg tersurat dan tersirat..eheheh

Cutiesifa said...

apalah yg tersurat dan tersirat tu kan?teringin nak tahu,tp tkt if tahu nt jd lg bengong pulak..hehe..
apa perlu buat?layan..hukhuk