Thursday, August 13, 2009

Result = Best

Ada nampak perubahan tak? Hehe
Sebenarnya, aku tak puas hati selagi aku tak tukar template.
Tak bolehlah. Bila kau berniat nak tukar, so kena jugak tukar sampai aku puas hati.
Jadi, lepas makan malam, aku keep browsing lagi dan
Inilah hasilnya!!! :)



Nampak tenang je kan? Aku nak warna pink tapi template pink tu tak lawa sangat pulak.
Jadinya, biru pun orait lah.

Sudah. Lepas ni, tolong jangan nak ubah lagi Siqah oii..
Kau memang nak bagitahu semua orang yang kau tak ada kerja.



p/s: tulisan template nie kecik sikit. Jadi, besarkan mata anda ye :)

9 comments:

neezareef said...

jenuh tukar2 template ya..mmg la selagi x kena ngn taste asek nk tkr je

SIQAH said...

itulah..taste dulu dah x kira, so tukarlah new taste pulak :p

jai.jezz ^.~ said...

nampak tenang jerkk... suker juga ngan template baru u nih.

SIQAH said...

yes!!
ada gak org suka..hehe
moga kt kelihatan tenang cam template ni :p

jai.jezz ^.~ said...

aduuss.. dah kembang lah polak minah ni..

SIQAH said...

kembang aku msh boleh dikawal..hahahahaha

JMR said...

biru mendamaikan...bab tang kena bkk mata besar sket yg kureng sket..hikhik

neezareef said...

siqah,
icon 'edit' tu klu kita login mmg kita as tn punye blog akan npk..utk kita wat fast edit kt situ..

mmg kita g blog org x npk icon tu sbb kita kan x leh edit blog org ha gitu la faham kan..hehe

SIQAH said...

JMR:

alor..bolehlah bukak mata besar sikit..hehe..buat mata awk peka sikit.hehe

neezareef:

hahahahahaha..aduh kak neeza, sy suka tau x paham x tahu pasal benda2 kecik cmtu..huhu.timekasih ye jwbkan.tiada kekeliruan lg..hehe