Thursday, August 13, 2009

Result = Nothing

Tiba2 aku rasa nak tukar blog template.
So, aku search for blog template (byk site tau, dahlah byk template. Susah nak pilih mana satu yang best)
Akhirnya, jumpa template yang aku nak.
Then, aku pun install template tu.
Tapi sayangnya, bila dah save, baru tahu yang template ni tak boleh diedit.
Text font,font size, colour and everything lah.
Sudah aku tak berkenan pulak sebab original font and colour tak lawa.
Aku nak jugak guna Trebuchet dan nak tukar colour lain.

Ini template yang aku tak jadi guna.
Lawa kan?

Then, aku terpaksa copy paste template sebelum ini,
Dan kena edit balik page element satu persatu.
Buat penat je!!
Sepanjang petang tau aku buat.
Akhirnya, sama jugak template yang aku guna. Cehh!!

2 comments:

jai.jezz ^.~ said...

sekali jerk tukar template.. pastu malas ah. kikiki..~

SIQAH said...

1 kali je ek..
aku masuk kali ni dah kali ke4 rasa.mood nak tukar template tiba2 dtg je..aku x jemput pun.hehe