Friday, September 11, 2009

Anycall Bodyguard


video

Jalan2 kat Youtube dan jumpa ini video..
Kim Bum and Kim So Eun (pelakon Boys Over Flowers)
Bukan nak cter pasal BOF lagi, aku nak cter pasal video ni.
Ni sebenarnya video pengiklanan untuk cell phones (Anycall Bodyguard).
Ada kat Korea je kot cell phones ni.
Sangat comel video ni, punyalah panjang bagi iklan.
Ni long version, yang short version mesti ada kan.
Takkan 1 iklan sampai 5 minit. Haru tunggu iklan.
Mereka sangat comel!!
Padan betul if jadi real couple.

p/s: if rasa nak tengok, pause lah lagu raya aku tu :D

6 comments:

love sakura said...

hai siqah..hehe...wah dah sangat menyukai cte bof ek..hehe..memng best cte ni..hehe

Cutiesifa said...

waa sue!!!!
msh dlm mood BOF lagi ni..
sbb x tgk drama br lagi..hehe

Ms.Independant said...

Alaaa~
Kat opis, mane2 video kene blog!
Nk tgkkk!!~

Cutiesifa said...

laa kena blok la pulak..
video kat blog pun x leh tgk ke?
biasa if kat youtube @ web camtu je kena blog..
aduhh camne nak bg u tgk ni..huhu

i nak email pun lebih dr 10mb..

♥ayudeadwish♥ said...

ngaa~~ mayat tedy aku lae comey..(dengki) hahaaa~~ puasa2~~

Cutiesifa said...

ambklah ayu..
mmg teddy kau yg kejam tu jugak yg comeyyy :p
dh jadi mayat rupanya..ish2.