Tuesday, September 1, 2009

The Climb

Hannah Montana The Movie

Sudah menonton movie ini di Youtube. Pertama kali tengok di Youtube dengan video yang clear gler macam beli original DVD. Tak percaya, jenguklah sini pada sesiapa yang nak menonton movie ini. Free!!! :D

Aku suka Walt Disney Pictures film. Pastu suka gler lagu The Climb. Jadi, itu menyebabkan aku nak menonton movie ini. Movie ni kira okaylah. Bestlah jugak. Aku suka part Miley nyanyikan lagu The Climb. Mengisahkan Miley yang berusaha untuk menyembunyikan status sebenar dia sebagai penyanyi popular Hannah Montana. Macam biasa, movie dari Walt Disney mesti banyak lagu. Lagu yang aku suka The Climb dan Crazier (Taylor Swift). Taylor Swift ada buat special appearance dalam movie ni dengan menyanyikan lagu Crazier. Sweet gak lagu tu.

Pelik jugak tengok movie ni. Tak kan lah tak perasan beza antara Miley dan Hannah Montana. Yang bezakan dua karakter ni hanya rambut palsu je pun. Maybe orang fikir pelanduk dua serupa kot ek.

Nak compare dengan movie lain, aku suka movie Camp Rock lagi.



6 comments:

aiyou said...

actually e climb is my song 2009. thanks ske sngt wlaupun i da de lgu 2 but i appriate what hs u done

Cutiesifa said...

ya lagu the climb mmg best..apa yg u appreciate ni?i cter pasal the climb ke?tgklah movie ni.sure u suka coz u like the song..

ai@reel said...

nak sangat tgk citer ni terima kasih infonya

Cutiesifa said...

sama2..
selamat menonton ;)

ayunik said...

i appriate sbb u memfemes kn tjuk lgu ni.. so tuk y lom prnh dgr youtube la,, layann

Cutiesifa said...

ooo i think mostly ppl know this song..cousin i yg br drjh 5 pun dah asyk putar lagu ni..but ya for those yg x pnh dgr lagi, patut dgrlah..

a good motivation song..