Wednesday, September 2, 2009

Melepas lagi

Apa yang melepas?
Before tu, betul ke aku eja melepas ni? Aku tengok macam pelik je.
Orang selalu kaitkan melepas dengan kentut kan, tapi itu bukan yang aku maksudkan okay. Hehe
Aku melepas untuk beli shawls lagi. Lewat beberapa minit je. Huhu.
Shawls di web itu memang laku macam pisang goreng panas tau. Lambat sikit je, shawls itu sudah di booked.
Dan ya, shawls yang aku nak telah di booked.
Sebelum ni, sama jugak. 3 shawls yang aku nak telah di booked.

Aku pernah tengok shawls camtu kat kedai2 luar ni, harganya mahal tau. RM18 sedangkan kat web itu hanya RM13 je. Okay plus delivery harga sampai RM18 jugaklah tapi kalau beli lebih dari satu so kira jimat jugaklah kan.

Janganlah terlepas lagi pasni.
Nak plain shawls untuk raya ni!!!

8 comments:

MissXyanne said...

kt web mane yg ade jual shawls best? tell me tell me!
jgn kdekut d bulan pose. lalala~

Cutiesifa said...

disebabkan bulan pose ni, aku menjadi murah hati ;)

http://colourfulshawls.blogspot.com/ (i suka beli shawls kat cni.murah, kualiti bagus, & lawa)
http://cantikmenariktertarik.blogspot..com/ (other web, shawlsnya meriah sgt)

Cutiesifa said...

shawls yg aku pakai kat profile pic aku ni, aku beli kat colourfulshawls lah..

dah terlebih promote ni..hehe

ayunik said...

lom prnh google lg web y jual shawls.. i bese beli off9 je. try tngk kat kamdar pn cntik, sbb mse i g indon brand ye sme nga mcm kat kamdar

Cutiesifa said...

okay..
nanti i try tgk kat kamdar..thanks for sharing..

Ms.Independant said...

I pon bru nk jinak2 ngan shawls.
Thanks for sharing!

Btw, blog u sgt sweet! ^_^

Cutiesifa said...

i pun br je stat berjinak2 dgn shawls jugak..pastu dah jd gler shawls..haha

thank u..copy paste je tu..hehe

MissXyanne said...

weeeee... tenkiu!