Thursday, September 3, 2009

Hutang Langsai

Dapat 2 award + tag dari ayudeadwish. Aku memang suka jawab tag. Tag yang mempunyai soalan yang senang lah ;) Tima kasih ayudeadwish kerana kau telah menambahkan award + tag di blog ku ini ;)

First Tagged:

copy award ini utk diletakkan dalam blog anda

nyatakan 6 faktor menarik tentang pemberi award ini
**aku suka profile picture dia, cute, comel
**aku suka baca blog dia
**dia suka baca komik dan tgk anime dan tak pnh baca novel
**minat benda manis..chokie2 terutamanya
**suka makan
**aku masih belum mengenali dia sepenuhnya, nanti dah kenal sgt, nak suh aku letak 20 faktor pun boleh :D


setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta / hobi diri sendiri

**suka tengok drama Jepun
**tapi sekarang tengah tengok Boys Over Flowers (drama Korea)
**still xde keje yg dapat salary
**dah 2 hari bangun tidur lambat gler, x sopan sungguh
**masih baca Breaking Dawn. Bila nak habis dah??
**lagu I Wanna (All American Rejects) jadi ringtone aku skrg
**suka curi tanaman orang kat Barn Buddy dan Farm Pals Facebook. So korang boleh curi tanaman aku balik
**moody, tiba2 aku boleh bertukar karakter, perangai dan seangkatan dengannya
**bila kemalasan melanda diriku, satu kerja pun aku tak buat. If buat pun bukan sepenuh hati
**tangan kiri aku pengkau
**lain2 nanti tahulah. Dah 11 ni, cukup2 :D


pilih 10 orang penerima award & describe tentang mereka
sesapa nak ambik award ni, ambiklah.
aku bagi seikhlas hati.
nampak tak hati aku yang ikhlas ni?haha
You..You..You..

*********************************

Second Tagged


1. siapakah kawan yg pertama sekali ketika anda buat blog ni?
**Shaleen. Hidup sports science :p

2. siapakah orang yg pertama sekali yg memberi anda award?
**Bluefrog

3. siapakah orang yg terakhir yg membuat anda nangis?
**tak lain tak bukan, Aliff. Hehe. Bukan dia buat aku nangis pun, aku yang kememe tak tentu pasal. Sensitif orangnya aku ni (fakta bagi tag di atas jugaklah :D)

4. bila berbuka pose ape yg anda makan dulu?
**x makan, minum dulu. Minum nescafe panas, air tebu, bandung, @ apa2 jela. Bergantung pada apa yg aku teringin

5. bila anda sedang berangan...siapa yg selalu ganggu anda?
**call @ msg from someone. Pastu sambung berangan balik. Hehe

6. lagu terakhir yg anda dengar?
**You Belong With Me - Taylor Swift

7. blog siapa yg terakhir anda melawat?
**Mr.Hafis

8. cerita yg terakhir anda tengok?
**Boys Over Flowers

9. novel yg paling anda gemari?
**Twilight Saga Novels (Pastu berangan kalaulah Edward jadi bf aku, pergghhh romantiknya. Edward!!! :p),
**P.S. I Love You (romantic+sedih, nangis2 aku baca)
**The Notebook (percintaan sejati hingga ke akhir hayat, nangis jugak baca ni)
**Shopaholic's Series (lawak Rebecca tu)
**Ramlee Awang Murshid
**Ombak Rindu Series by Fauziah Ashari
(aku suka baca novel, so byklah list novel kegemaran aku)

10. anda hendak memberi award & tag ni kepada siapa?
**You, You, You..

10 comments:

♥ayudeadwish♥ said...

nga~~ maceh wat tagku nih.. len kali aku tag lae..hahaha~~

Cutiesifa said...

tag lah byk2..aku tgh xde keje ni rajin sgttt..haha

Ms.Independant said...

Menarek la idea wat slide utk award...
Nak wat camtu gak bole? Hehe ;)

Cutiesifa said...

boleh2..
dipersilakan..hehe

MissXyanne said...

you...
boys before flowers ke boys over flowers eyh?

Ms.Independant said...

Thanks! Hehe ^_^

Cutiesifa said...
This comment has been removed by the author.
Cutiesifa said...

both..
ada i jumpa boys over flowers, ada jumpa boys before flowers.yg i download nama file nya boys over flowers.apa2 pun, it's still the same drama..hehe..

best!!!sudah jatuh cinta dgn Goo Jun Pyo ;)

cinta lea ixora said...

amek tag baru kat my blog nanti ek ;)

Cutiesifa said...

okay :)