Thursday, September 3, 2009

Marathon

Boys Over Flowers

Aku gler tengok drama ni sekarang..
Dari semalam sehingga saat ini, sudah 9 episod aku habiskan.
Marathon beb!!
Best r dramanya. Boleh lawan Hana Yori Dango ni.
I like Goo Jun Pyo!!! Nak jadi gf u boleh? Haha..

Dah lama betul tak tengok drama Korea. Nasib baik pick the right one, then terus melekat..

Disebabkan itu, aku malas nak update blog.
Farm kat Facebook pun aku malas nak jenguk.
Kerana saat ini, Boys Over Flowers lagi menarik minatku :D

4 comments:

Ms.Independant said...

I pOn ader gak...
Tp dpt subtitle mengong.
Maklum la, pirate...
Tapi i tgk gak sket2 sb bes! hehe ^_~

Cutiesifa said...

u beli ke?
i x pnh beli pun...download je..kualiti download pun bagus..xde masalah cd tersekat..hehe..
mmg bestlah cter ni..napelah skrg br terbuka hati nak tengok..

mizz saifa said...

kamooo download kat mana? saifa sllu tgk on9 jer kat mysoju.com..

** BOF memang BESSSHHHH

Cutiesifa said...

download kat d-addicts @ silentregrets..sy ada bg link kat blog..tgklah..kat d-addicts lg byk cter asean..

setuju..BOF mmg bestttt :D