Saturday, September 5, 2009

Tag

Tag lagi. Ada 3 tag, kali ni jawab dua dulu sebab satu tag tu membuatkan aku berfikir lama sikit.
Dahlah sekarang duk gler tengok drama, jadinya lagi lama lah aku fikir. Aku akan jawab punya. Dah kata suka jawab tag. Hehe.

First tagged:

Drp Ms.Independent.
Tag ni aku ambik sendiri. Hehe.
Sebabbbb teddy bear ni sangat comeyyyyy!!!!


1) Why girls love Teddy Bear?
Comel dan paling penting sedap dipeluk.


2)What do you feel when you hug a Teddy Bear?
Rasa selesa, dilindungi dan disayangi. Macam rasa apabila peluk orang tersayang :)


I would like to tag ALL the gurls in this blog!

^_^

**********************

Second tagged:

Drp ayudeadwish.

1. Tahun ni kamu raye dimane?
**Pagi raya selepas subuh balik ke Kg Sg. Gapoi belah ayah, pastu hari yang sama balik Subang dan beraya pulak di Meru, belah mama.


2. Brape pasang baju raye kamu tahun ni?
**4 pasang. Suppose 2 je tapi tak disengajakan jadi 4 :p


3. warne ape?
**Hijau, Ungu, Oren, Merah


4. menu raye ape yg plg kamu suke?
**ketupat daun palas, lemang, rendang ayam.


5. knp kamu suke menu tu?
**sebab sedap. Tambah lagi yang atok buat.


6. Lagu raye plg kamu suke?
**Ku pohon restu ayah bonda - Mamat Exist
(sayu je dengar lagu ni. Hukhuk)


7. kamu rase raye tahun ni best x?
**Biasa je tiap tahun. Sebab benda yang sama aku buat tiap tahun.


8. kamu nk bg tag ni kt spe?
**sesiapa saja nak jawab. Ambiklah :)









4 comments:

♥ayudeadwish♥ said...

banyak nyer baju raya ko... donate la kat aku 1.. aku takde baju raya lae nih

Cutiesifa said...

ko nak color apa?ckp je..nanti aku pos..haha

Ms.Independant said...

Thanks sbab wat tag! ^_~

Cutiesifa said...

welcome ;)