Thursday, September 17, 2009

Hari ini punya cerita

Hari ini, aku pulun buat kerja. Tak lah banyak sangat kerja pun, saja nak buat macam banyak. Hehe. Aku dah siap basuh baju yang tertunggak (aku suka kumpul baju then basuh sekali), then tukar langsir dalam bilik aku je (kat ruang tamu dah siap semalam), pastu lap kipas bilik aku yang habuk dah setebal 3 inci sampai kipas nak berputar pun malu2 :p

Hari ini hujan, panas, hujan, panas. Pergghh penat aku. Penat tolak baju kat ampaian bila panas, tarik baju bila hujan, pastu panas tolak balik. Basuh baju bila cuaca tak menentu. Sangat rajin kan aku main tolak, tarik baju. Apa salahnya dah tarik bila hujan tak payah tolak balik. Kan senang. Saja nak tambahkan kerja..

Sambil buat kerja, aku ditemani oleh radio favourite ku, HOTFM.

Aku suka sangat lagu Ku Percaya Ada Cinta - Siti Nurhaliza. Lagu tu unik je dengar. Best lah..

Aku nak tengok Jin Notti!!!! Sebab pelakon best (Fafau pun ada), pastu lagu Seumur Hidup - Dafi yang aku selalu karoeke tu,haha, rupanya lagu tema movie tu. Lagilah membuatkan aku nak tengok movie tu. Tadi tengok di sebalik tabir Jin Notti. Macam best je!!!

Movie ni kuar masa raya pulak. Sape nak teman aku g tengok movie? Orang yang biasa teman sudah balik kg lorr :(

7 comments:

LuVidA^^ said...

lagu dafi ade ke kt karok?
huhu...
ost cte jin noti ek..

jum tgk same2....nk gak....eh ala...u mesti tgk ngn aliff kn? :(

em lgu ct x dgr agi...tp mmber ckp unik..

Cutiesifa said...

maksud i, lagu dafi tu i nyanyi sorang2, karok kat dlm bilik air, dlm bilik..hihi.

x tentu lagi tgk dgn aliff ke x ida..sbb dia pun cuti raya lama gak...nt kt tgk cmne eh..nak tngu cd mst lmbt kuar..setem pun x tgk lg..huhu

betul unik lagu ct..u try dgr nanti..selalu kuar radio dh skrg..

eked said...

cptnye lg dafi msk box list..
ehm..ehmm t i g umh u kiter g pggung sme2 tgk jin noti aehh...hehhe

eked said...

lyn gak lg ct 2..
ehm..skank i gah cr lg yg ade dlm part wadi unung..
2 lagu da dpt...stu ag..adusss..

Cutiesifa said...

eked:

haha..cepat je..1st time dgr lagu dafi, terus terpikat :p

haa tulah..jom wat rombongan blogger ramai2 p tgk jin notti..ida pun nak tgk :) time raya kt g tgk wayang ekk..bagus sungguh..hehe

i x tgk wadi unung.x tgk dr awal, mls nak follow..best ke lagu dlm cter tu?bgth tajuk pe, leh nak cr jugak..suka tmbh koleksi lagu :)

LuVidA^^ said...

cte wadi unung..lagu ct...tjuk melwan kesepian..

jum2...tp ida balik s/alam x tau raye ke brape..heee

Cutiesifa said...

oo lagu melawan kesepian rupanya dr drama tu..x tahu pun.hehe.
dgr cam byk je lagu dlm drama tu..

uitm cuti bape lama ida?xpelah..nanti kita tgk cmne..u blk cnie dulu..hihi