Saturday, October 17, 2009

Ready to go

Penat!!

Akhirnya, sudah siap berkemas untuk pergi ke sana.
Esok pagi, aku akan berangkat ke Teluk Batik with ayah dan mama.

Doakan perjalanan kami selamat dan doakan juga kesejahteraan aku selama di sana.

Tak tahulah bila aku boleh online lagi..

Until then,



EVERYONE!!






10 comments:

Mr. Cuz said...

smoga selamat yer kat cne..teluk batik sonok tu..hehehe
mmg lme lg la tu bru dpat online..hehe

Fatt Chin Choy said...

huhuhu
jumpa lg

Ries Lee said...

selamat maju jaya!

[ N ] sham said...

insya-ALLAH
selamat pergi dan kembali.

♥ayudeadwish♥ said...

sampai ati tak nak ajak aku...
comotsifa btol la ko~~
(T_T)

Ms.Independant said...

Gudlak Cutiesifa!

Jgn lupe buah tgn utk kami kat cni ye.

:P

aira hanneY said...

take care darl..will miss ya around~

Ries Lee said...

gud luck yerr.. :)

lagi satu register ni. mcm nuffnang jugak tp kumpul point. point boleh tukar ke duit atau hadiah. http://www.catcheye.com.my/?r=3200

Cutiesifa said...

~Mr.Cuz:

akan ku explore keseronokkan di teluk batik :)

~Fatt Chin Choy:

jumpa lagi fatt :)

~Ries Lee:

thank you!! :)

~sham:

macam saya nak p berperang pulak.hehe..thank you :)

Cutiesifa said...

~ayudeadwish:

aikk kau kan dah keje.tu lah aku tak ajak..aku comot but still cute tau.huahuahuah..

~Ms.Independant:

thank you farah..nanti i beli 'buah tgn' eh :p

~aira hanneY:

take care to u too aira :)

~Ries Lee:

thank you ries lee..
ooo bab duit yg nak cuba ni..nanti sy tgk benda tu..