Wednesday, November 18, 2009

Nak jumpa baby ini :)

Memperkenalkan, anak saudara ku yang ke2 :)

Nurul Erysya Syakira bt. Azril Naim


Along selamat melahirkan Erysya pada 23hb October 2009.
Seminggu Erysya terpaksa ditahan di hospital atas sebab2 tertentu, dan kini Erysya sudah sihat. Alhamdullilah..

Nanti raya haji, aku akan bertemu Erysya. Arghhh tak sabarnya nak tengok Erysya..

p/s: minggu depan, aku balik cuti raya haji for 4 days. Balik pada 26hb Nov. Cepatlah masa berlalu. Sudah tak larat!!







10 comments:

teruterubuzu said...

tahniah..
welcome erysha

Fatt Chin Choy said...

buat ler mcm anak sendirik
hehe

neezareef said...

emmm..sedapnye bau baby

MissXyanne said...

ala kiyutnye...
name pon mcm best lah..
erysya... cun!

Ms.Independant said...

Alolo Tomeynye! :)

Cutiesifa said...

Ms.Independant:

comel macam mak lang dia kan?hehe

Cutiesifa said...

neezareef:

kt pun suka bau baby..tmbh lagi bila baru bangun tido..sedap je baunya :)

Cutiesifa said...

MissXyanne:

nama erysya, her dad yg bg..manalah abg ipar ku ambk nama tu..hihi..

Cutiesifa said...

teruterubuzu:

welcome too erysya :)

Cutiesifa said...

Fatt Chin Choy:

skrg mmg buat cam anak sendiri pun..nak tunggu ada anak lmbt lagi..ank sedare pun jadi ler :D