Monday, December 21, 2009

Nak habis dah

Aku masih berada di Teluk Batik untuk GEMS..
Lagi 3 hari je aku akan berada di sini. Khamis ni dah kena bergerak balik sebaik sahaja habis closing ceremony. Sedih nak tinggalkan sini terutamanya kawan2 dan terutamanya kawan2 company 7 - Emerald Corp. Hukhuk.
3 hari lagi :(

Haa aku nak cter sikit. Minggu lepas, secara tiba2 nset aku off dan terus tak boleh open. Pergi kedai dan orang kedai tu kata nset aku masuk virus dan kena program balik. Dan disebabkan itu, aku kehilangan semua contact nama. Huhu. Sedihnya hilang semuanya. Aku terlupa pulak nak copy contact ke sim dulu masa tukar simkad. Aiyoo.. Jadinya, setiap orang yg msg skrg, aku akan tanya siapa orang itu. Tapi, jangan gunakan kesempatan ini untuk kaco aku ye.

Aku masih guna nombor lama :)








6 comments:

ZaaRz said...

sape suruh tak save awal2 number2 tue.. :P

tapi, takkan takleh recover langsung kot ? Hailo.. susah jugak ade hp cencanggih mcm tuan blog ni kan, asal masuk virus jek terus kene format.. :P

Ms.Independant said...

Meh bg no henpon kat farah.
Farah nak kaco!

:P

Fatt Chin Choy said...

aku pun nombor lama
ada tak nombor aku?
hehe

Cutiesifa said...

ZaaRZ:

alahai..sy lupa nak save ma lepas tukar sim dulu..serius mmg x ingat langsung..dah jd cmnie baru beringat..huhu

Cutiesifa said...

Ms.Independant:

alamak!!!
nak kaco ke, kacolah..
x dilayan kalau x tahu no..hihi

Cutiesifa said...

Fatt Chin Choy:

ada..ada.

cuma x pnh call @ msg je..
nak jimat..kuang..kuang..