Wednesday, March 10, 2010

Boleh :p

Hehe..
Aku kat office sekarang..
Sebenarnya kan, office nie tak boleh bukak facebook, friendster, even email pun x boleh bukak.
Harapkan google (tapi pastu bila klik ttp x boleh bukak page lain jugak).
Hotlink club pun x boleh bukak (cdg nak beli caller ringtone :p)
Bukak email company jela.
Dan aku saja je try bukak blog. Boleh beb!
Jadinya, boleh kembali berblogging & singgah blog kalian lah. Ngee~~





16 comments:

ijad said...

cantik blog...

Cutiesifa said...

thank you :)

Ms.Independant said...

company frh pon block FB...
uhuk3~

T_T

eyes143.. said...

dorg lupa nk block jugak la tuh..

dediam suda.. hihi

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

hahaha~
sian~
tp bgosla blog still bley bkk lae~

Cutiesifa said...

Ms.Independant:

kenapakah company suka block fb ek??kalau ada fb nie, kita makin semangat untuk b'kerja..mereka x tahu itu..mereka tahu kita akan leka je..kemungkinan yela..haha

Cutiesifa said...

eyes143:

hehe..
ku tak akan bersuara..ngee~~

Cutiesifa said...

ayudeadwish:

mujurlah jugak..
agak2nya company ni x tahu kewujudan blooger @ blogger x bape popular,,sbb tu x kena block..memandai je bg reason ek :D

AkU said...

hack je system tuh..then alter blk..heheh..

fiza_k.... said...

oit~
keje ko ok?

ai@reel said...

cian dia..

maknanya x bagi jadi ular ler tu..ehehehh

thanks singgah diblog sya

jemput add sya difacebook...mohdsuhaireels.com.my or suarasepi

Cutiesifa said...

Aku:

fuyoo!!
camne nak hack system & alter balik?.awk dah biasa buat ke?hehe..
kalaulah sy tahu wat, dah lama wat :D

Cutiesifa said...

Fiza:

bolehlah..
cuma kena cepat wat keja n cepat paham..huhu..

nak jadi cikgu cam x layak je..haha

Cutiesifa said...

ai@reel:

hehe, mmg itulah tujuan company block fb n sebagainya..

okay, nt sy add awk kat fb ye :)

ziha said...

hehe...ok lah tu..dpt blogging
nak add awk kt fb le.blh?hehe

Cutiesifa said...

ziha:

add la ziha...dialu2kan :)
ziha guna nama apa kat fb??